Aan de Bosrand Fase 3 – Loon op Zand

Binnenkort in verkoop

Loon op Zand……  natuurlijk sfeervol wonen in het hart van Brabant

Aan de Bosrand ligt aan de zuidoostelijke rand van Loon op Zand, in de wijk Molenwijck-Zuid, direct ten zuiden van de Ambrosiusstraat. De mooie landelijke omgeving en het vele natuurschoon in Loon op Zand laat je genieten van bos, heide, vennen en duinen maar ook van fraaie landerijen. Het gemoedelijke en gezellige dorp heeft een veelzijdig karakter, kent vele landschappen en heeft veel te bieden voor jong en oud. In Aan de Bosrand vind je alles wat je nodig hebt om ‘natuurlijk’ heerlijk  te wonen.

In Aan de Bosrand vind je aantrekkelijke starterswoningen, tussenwoningen, hoekwoningen en tweekappers en vrijstaande woningen met een mooie moderne architectuur die knipoogt naar de stijl van de jaren dertig. Stuk voor stuk met mooi gevarieerd metselwerk, kenmerkende dakoverstekken, veel lichtinval en fijne tuinen. De Fases 1 en 2 omvatten in totaal 48 woningen, variërend van starters(rij)woningen, ruime hoek- en tussenwoningen en tweekappers tot een vrijstaand-geschakelde woning. Met veel gevelvariatie wordt plan Aan de Bosrand extra aantrekkelijk!

Fase 3

Wil je ook wonen in Aan de Bosrand? Dat kan! In Fase 3 verwachten we ca. 40 woningen te realiseren. De prognose voor de start van de verkoop is najaar 2017. Wat kun je verwachten in Fase 3? Mooie rijwoningen, diverse tweekappers en vrijstaande woningen, met een architectuur die voortborduurt op de eerste twee fases van dit plan. Je kunt je belangstelling hiervoor alvast aangeven bij onze makelaar, Van de Water Makelaars in Tilburg. Je bent dan de eerste die op de hoogte gebracht wordt over de start verkoop.

 

Impressie van te verwachten architectuur in Fase 3.
Aan-de-Bosrand-Vrijstaand-Amberboom

Loon op Zand……  natuurlijk sfeervol wonen in het hart van Brabant

De mooie landelijke omgeving en het vele natuurschoon in Loon op Zand laat je genieten van bos, heide, vennen en duinen maar ook van fraaie landerijen. Het gemoedelijke en gezellige dorp heeft een veelzijdig karakter, kent vele landschappen en heeft veel te bieden voor jong en oud. Hier vind je alles wat je nodig hebt om ‘natuurlijk’ heerlijk te wonen.

Aan de Bosrand ligt aan de zuidoostelijke rand van Loon op Zand, in de wijk Molenwijck-Zuid, direct ten zuiden van de Ambrosiusstraat. In Aan de Bosrand worden aantrekkelijke starterswoningen, tussenwoningen, hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen gerealiseerd. Met een mooie moderne architectuur knipogend naar de stijl van de jaren dertig. Stuk voor stuk met fraai gevarieerd metselwerk, kenmerkende dakoverstekken, veel lichtinval en fijne tuinen.

Wonen in een veelzijdig dorp

Loon op Zand is karakteristiek en veelzijdig. Niet alleen het gevarieerde landschap is bijzonder, ook het voorzieningsniveau is uitstekend en divers. Het dorp heeft een ruim aanbod van winkels, supermarkten, restaurants, gezondheidscentra, kinderdagverblijven, basisscholen en voortgezet onderwijs. Op het gebied van sport, ontspanning en vrije tijd is er genoeg te beleven. Kies je voor voetbal, tennis of golfen? Het kan allemaal en nog veel meer. Wil je lekker uit of een hapje eten in het dorp? Bezoek dan een plaatselijk restaurant of café. En hou je van uitgebreid winkelen, kunst en cultuur beleven of genieten van gezellige centra en uitgaan? De dichtbij gelegen steden voorzien ruim in deze behoefte.

Door de centrale ligging zijn de steden Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Breda gemakkelijk te bereiken met de auto. Via de A261, A58 of A59 ben je binnen een half uur op de gewenste plaats van bestemming.

Loon op Zand in vogelvlucht

De gemeente Loon op Zand bestaat uit drie kerkdorpen: Kaatsheuvel, Loon op Zand en De Moer. Elk dorp heeft een eigen Brabants karakter met een bijzonder verhaal. Het gemeentehuis is gesitueerd in Kaatsheuvel. De gemeente Loon op Zand telt ruim 23.000 inwoners. In de omgeving van Loon op Zand is niet alleen veel natuurschoon te vinden: ook de bodem is rijk aan vondsten uit de IJzertijd en Romeins aardewerk.

Loon op Zand is bijzonder vanwege haar zandheuvels, bossen, weilanden en waterlandschappen omgeven door onder andere natuurreservaat De Brand bij Udenhout, waterloop De Zandleij, en Nationaal Park De Loonse en Drunense duinen. Dit park bestaat uit een afwisseling van droge zandverstuivingen met naaldbossen en is het grootste stuifzandgebied van Noord-Brabant. Het wordt ook wel de ‘Brabantse Sahara’ genoemd.

Vrije tijd en ontspanning

Naast de vele sportfaciliteiten en het actieve verenigingsleven zijn er ook jaarlijks terugkerende evenementen zoals het bekende Kraokfestival en Festival Wereldwijd. Hou je van het Bourgondische leven? Ervaar die Brabants gemoedelijkheid en proef de eerlijke en heerlijke streekproducten. Wil je naar een attractiepark of de natuur verkennen? Beleef dan de wondere wereld van de Efteling of ga met de Duinexpres langs bijzondere plekjes, landgoed Huis ter Heide en De Loonse en Drunense duinen.  In elk seizoen is er iets te doen, of je nu van rust, plezier of vertier houdt.

Fase 3

Wil je ook wonen in Aan de Bosrand? Dat kan! In Fase 3 verwachten we ca. 40 woningen te realiseren. De prognose voor de start van de verkoop is najaar 2017. Wat kun je verwachten in Fase 3? Mooie rijwoningen, diverse tweekappers en vrijstaande woningen, met een architectuur die voortborduurt op de eerste twee fases van dit plan. Je kunt je belangstelling hiervoor alvast aangeven bij onze makelaar, Van de Water Makelaars in Tilburg. Je bent dan de eerste die op de hoogte gebracht wordt over de start verkoop.

Kijk onder ‘afbeeldingen’ voor een impressie van de fases 1 en 2.

 

Ook enthousiast over plan Aan de Bosrand in Loon op Zand? Neem dan contact op met:

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg
T  013-5952952
E  tilburg@vandewatergroep.nlAanhef  Dhr. Mvr.
Voorletters *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres *
Mobiel *
Telefoon *
Bericht *
captcha
* Verplichte velden