Aan de Bosrand Fase 3 binnenkort in verkoop!

27/09/2017

Uitbreiding van plan met nog eens 39 sfeervolle woningen in Loon op Zand

In Aan de Bosrand vind je aantrekkelijke starterswoningen, tussenwoningen, hoekwoningen en tweekappers en vrijstaande woningen met een mooie moderne architectuur die knipoogt naar de stijl van de jaren dertig. Stuk voor stuk met mooi gevarieerd metselwerk, kenmerkende dakoverstekken, veel lichtinval en fijne tuinen. In Fase 1 zijn inmiddels 30 woningen gerealiseerd en in Fase 2 worden momenteel 18 woningen gerealiseerd. Maar… de wijk is nog niet af!

Binnenkort komt Fase 3 in verkoop!

Momenteel wordt hard gewerkt aan de uitwerking van 39 woningen in Fase 3. Wat kun je verwachten? Mooie rijwoningen, diverse tweekappers en vrijstaande woningen, met een architectuur die voortborduurt op de eerste twee fases van dit plan. Met veel gevelvariatie wordt plan Aan de Bosrand extra aantrekkelijk! We verwachten dit najaar te starten met de verkoop van de eerste woningen.

Locatieschets en sfeerimpressies van te verwachten architectuur in Fase 3

Aan-de-Bosrand-Rijwoning-Olijf-Walnoot-Olijf-boom
 Rijwoningen
Aan-de-Bosrand-Vrijstaand-Amberboom Aan-de-Bosrand-tweekapper-Eik-bruin-Beuk-Boswilg Aan-de-Bosrand-streetview Aan-de-Bosrand-tweekapper-Eik-grijs
Tweekappers
20170922 13-032 situatie zonder kader Ambrosiusstraat
Situatie Fase 3

Loon op Zand…  natuurlijk sfeervol wonen in het hart van Brabant

Aan de Bosrand ligt aan de zuidoostelijke rand van Loon op Zand, in de wijk Molenwijck-Zuid, direct ten zuiden van de Ambrosiusstraat. De mooie landelijke omgeving en al het natuurschoon in Loon op Zand laten je genieten van bos, heide, vennen en duinen maar ook van fraaie landerijen. Het gemoedelijke en gezellige dorp heeft een veelzijdig karakter, kent vele landschappen en heeft veel te bieden voor jong en oud. In Aan de Bosrand vind je alles wat je nodig hebt om ‘natuurlijk’ heerlijk  te wonen.

Contact met de makelaar

Wil je graag wonen in Aan de Bosrand Fase 3? Geef in dat geval je belangstelling alvast aan bij onze makelaar, Van de Water Makelaars in Tilburg. Je wordt dan meteen op de hoogte gebracht wordt over de actuele stand van zaken en – vanzelfsprekend – de start verkoop.

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg
T  013 – 595 29 52

Contactpersonen: Claudia Kranendonk en Nikki Vermeeren