Aan de Bosrand F3 13 januari a.s. in verkoop!

Binnenkort is het zover: op zaterdag 13 januari a.s. gaat de laatste fase van plan Aan de Bosrand in Loon op Zand in verkoop. Daarmee is het dan ook de laatste mogelijkheid om gloednieuw in deze fijne woonwijk te kunnen wonen. 13 januari 2018 kan dus alvast de agenda’s in! Tijd en plaats van handeling: tussen 11.00 – 13.00 uur in Het Witte Kasteel aan de Kasteellaan 17 in Loon op Zand, op 5 minuutjes fietsen vanaf de planlocatie. Zowel Van de Water Makelaars als wijzelf zijn aanwezig om je als eerste te voorzien van mooie verkoopbrochures, prijsinformatie en overige documentatie. 

Nieuwe woningtypes in Aan de Bosrand Fase 3!

Achter de schermen worden laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Fase 3 biedt een vertrouwde architectuur in de stijl van de voorgaande 2 fases. Ook nu zie je weer ‘bekende’ aantrekkelijke hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen, maar vooral ook nieuwe twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. In deze fase zijn de woningen standaard voorzien van een complete keukeninrichting!

Online aanmelden start verkoop

Ook nu is er weer veel animo voor plan Aan de Bosrand. Daarom vragen we je om je online aan te melden voor de start verkoop. De online aanmelding is overigens geen officiële inschrijving, dat doe je pas tijdens de start verkoop. De officiële inschrijving loopt van zaterdag 13 januari tot en met zondag 21 januari 2018. We zijn benieuwd naar welke woning je interesse uitgaat. Dit kan je dan ook vast aangeven bij de aanmelding. Om alvast een beetje een idee te krijgen zie je hieronder vast de ruime variatie in woningtypes in diverse prijscategorieën.

Hoek- en tussenwoningen
Prijsindicatie vanaf € 210.000,- v.o.n.

Twee-onder-een-kapwoningen
Prijsindicatie vanaf € 330.000,- v.o.n.

Vrijstaande woningen
Prijsindicatie vanaf € 460.000,- v.o.n.

Belangstelling?

Wil je graag wonen in Aan de Bosrand Fase 3 maar lukt het niet om naar de start verkoop te komen? Neem dan contact op met onze makelaar:

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg
T  013 – 595 29 52

Contactpersonen: Claudia Kranendonk en Nikki Vermeeren

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren