Kerkdriel Noord F4 30 september a.s. in verkoop!

De Kersenbuurt wordt weer 21 fraaie woningen rijker!

Wie graag wil wonen in Kerkdriel Noord stapt op zaterdag 30 september a.s. even binnen bij  Havermans Makelaardij o.z. aan de Kerkstraat 22 in Kerkdriel. Tussen 10.00 – 12.00 uur presenteren de makelaars Havermans Makelaardij o.z. en Thuis in Wonen Fase 4, met in totaal 21 woningen verspreid over de Karinastraat, de Meikersstraat en de Violastraat. Net als de vorige fases biedt ook deze fase mooie ruime woningen in een gevarieerd straatbeeld.

Wat kun je verwachten in Fase 4?

Naarmate de woningbouw in de Kersenbuurt vordert wordt de wijk steeds mooier. Gloednieuw en mooi wonen in de Kersenbuurt kan nu ook in Fase 4 van Kerkdriel Noord! Wij realiseren er 6 twee-onder-een-kapwoningen aan de Karinastraat, 4 hoekwoningen en 4 tussenwoningen aan de Meikersstraat en 2 hoekwoningen en 5 tussenwoningen aan de Violastraat. Alle woningen hebben die aantrekkelijke, zeer aansprekende dorpse architectuur met jaren dertig karakteristieken.

image description
Twee-onder-een-kapwoningen aan de Karinastraat
image description image description
Rijwoningen aan de Meikersstraat
image description
Rijwoningen aan de Violastraat

Ook in deze fase kun je weer ruime woningen verwachten met een uitstekende afwerking (o.a. luxe Villeroy & Boch sanitair), diverse opties, uitbreidingsmogelijkheden en Woningborg-garantie met afbouwgarantie. Wij denken vanzelfsprekend met je mee als je specifieke woonwensen hebt. Zo past je woning straks helemaal bij jou.

Starterslening

Wellicht is het mogelijk om als startende koper gebruik te maken van een starterslening die de gemeente Maasdriel onder voorwaarden ter beschikking stelt. Voor meer informatie kijk je op de site van de gemeente Maasdriel en de site van Stimuleringsfonds Volkshuisvesting.

Start verkoop

Heb je belangstelling? Kom dan zéker naar de start verkoop op zaterdag 30 september a.s. tussen 10.00 – 12.00 uur bij Havermans Makelaardij o.z. aan de Kerkstraat 22 in Kerkdriel. Wij zijn dan met onze makelaars aanwezig om je te voorzien van alle verkoopinformatie.
Ben je verhinderd? Neem dan contact op of kom langs bij één van de makelaars:

Havermans Makelaardij o.z.
Kerkstraat 22
5331 CE  Kerkdriel
T  0418 – 635353

of:

Thuis in Wonen
Zilverspar 23
5237 HJ ‘s-Hertogenbosch
T 073 – 851 27 02