Open Huis De Regenboog donderdag 18 mei a.s.

Open Huis donderdag 18 mei a.s.

In plan De Regenboog – in hartje Beuningen – worden 12 ruime, luxe appartementen (aan de zijde van de Schoolstraat) en 2 royale tweekappers (aan de Dorpssingel) gerealiseerd. Eind 2016 is Muller Bouw b.v. uit Oss gestart met de bouw. De bouw vordert gestaag! Een mooi moment om eens een kijkje te nemen op de bouwlocatie tijdens een Open Huis op donderdag 18 mei a.s. Je bent vanaf 16.30 uur van harte welkom op de bouwlocatie aan de Schoolstraat in Beuningen. Tot ca. 18.00 uur heb je de gelegenheid om de appartementen en woningen te bekijken. Ook kun je eventueel vragen stellen aan onze makelaar, de kopersbegeleidster van Muller Bouw en vertegenwoordigers van Jansen Bouwontwikkeling. Graag tot ziens tijdens het Open Huis!

De Regenboog: mooi, centraal, ideaal!

Wie comfortabel wil wonen in het hart van Beuningen kan uitstekend terecht in plan De Regenboog, gelegen aan de Schoolstraat/Dorpssingel, direct naast het winkelcentrum. Hier vind je alles wat je nodig hebt, en meer! De plek waar vroeger basisschool De Regenboog stond krijgt na vele jaren braak gelegen te hebben een nieuwe invulling.

De Regenboog Beuningen appartementen voorgevels 1 De Regenboog Beuningen appartementen voorgevels 2 De Regenboog Beuningen appartementen achtergevels

Ruime luxe appartementen vanaf € 312.500,- v.o.n. met Woningborg-garantie

Wandel hier alvast virtueel door een appartement!

De_Regenboog_Beuningen_tweekapper_voorgevel De_Regenboog_Beuningen_tweekapper_achtergevel

Royale halfvrijstaande woningen vanaf € 389.000,- v.o.n. met Woningborg-garantie

Wel interesse, geen tijd?

Mocht je belangstelling hebben maar niet kunnen komen, dan kun je natuurlijk ook contact opnemen met onze makelaar:

Hans Janssen Garantiemakelaars
Van Heemstraweg 71 (schuin tegenover de bouwlocatie)
6641 AB Beuningen
T 024 – 677 7776
E beuningen@hansjanssen.nl