Start verkoop Blik op de Bongerd

Op een prachtige locatie in hartje Zevenaar – in het zuidoostelijke deel van de stad – realiseert Jansen Bouwontwikkeling Blik op de Bongerd: een mooi en karakteristiek woongebouw met 8 woningen, 7 appartementen en 1 penthouse, allenmaal met een eigen parkeerplaats. De geneugten van het gemoedelijke en gezellige stadscentrum liggen op luttele minuten lopen.

Zowel de woningen als de appartementen maken op karakteristieke wijze deel uit van dit sfeervolle woongebouw, met de typerende stijlvolle signatuur van architectenbureau Harmonische Architectuur. De ligging – in de bocht van de Babberichseweg en de Vondellaan – geeft het gebouw haar bijzondere V-vorm. De appartementen liggen markant in het midden van het gebouw, op de hoek. De woningen en appartementen aan de Babberichseweg kijken fraai uit op een oude appelgaard van Landgoed Huis Sevenaer.

Start verkoop bekend!

De verkoop start op donderdag 24 januari a.s. in De Griethse Poort aan de Oude Doesburgseweg 24 te Zevenaar. Je bent tussen 17.00 – 18.30 uur van harte welkom om het nieuwbouwplan te bekijken, vragen te stellen en de brochure en andere verkoopinformatie mee te nemen.

Bouwplanning

De geselecteerde aannemer is Van Campen Bouwgroep B.V. uit Zelhem. Het streven is om in het najaar van 2019 te starten met de bouw.

Een ‘blik’ op Blik op de Bongerd…

In Blik op de Bongerd woon je heerlijk dicht bij het centrum en tegelijk aan de groene rand van de stad.

Appartementen

Herenhuizen aan de Babberichseweg

Herenhuizen aan de Vondellaan

Wel interesse, geen tijd?

We zien je graag tijdens de start verkoop. Lukt het je niet om te komen? Dan ben je natuurlijk altijd welkom op het kantoor van Heilbron Mulders Quint Makelaardij om de mogelijkheden te bespreken bij een kopje koffie. Natuurlijk kun je ook even bellen of mailen.

Heilbron Mulders Quint Makelaardij
Grietsestraat 60 B
6901 GW Zevenaar
T  0316 – 58 08 60
E  zevenaar@hmqmakelaardij.nl


Bekijk dit project