Start verkoop Plakse Wei bekend!

Aan de noordelijke kernrand van Bemmel, in de hoek van De Plak en de Plakselaan zal het gloednieuwe woningbouwplan Plakse Wei – met in totaal  ca. 60 woningen – gerealiseerd worden. Hier woon je prachtig. Alles valt hier op zijn plek: de rust en de gezelligheid van het Betuwse dorp Bemmel, de ligging vlakbij Park Lingezegen en de optimale bereikbaarheid vanwege uitstekende ontsluitingen naar het landelijke wegennet. Plan Plakse Wei is het eerste gasloze nieuwbouwplan dat gebouwd wordt in Bemmel. We zijn zelf natuurlijk erg enthousiast maar we denken dat iedereen dat zal zijn: Plakse Wei wordt niet alleen mooi maar ook erg gevarieerd. We presenteren een aantrekkelijke woningmix voor iedereen: jong en oud, starters, gezinnen en woonconsumenten die zich richten op woningen met het volledige woonprogramma op de begane grond.

Plakse Wei in vogelvlucht

Start verkoop op zaterdag 16 maart a.s.!

Op zaterdag 16 maart a.s. is het zover: deze datum kan alvast de agenda’s in voor de start van de verkoop! Tussen 12.00 – 14.00 uur ben je van harte uitgenodigd in de Theaterkerk aan de Markt 5 in Bemmel. Op die dag is alle verkoopdocumentatie beschikbaar, waaronder mooie informatieve brochures en natuurlijk de prijslijsten. Het gehele verkoopteam staat dan klaar om je bij een kop koffie en iets lekkers uitgebreid te informeren over mooi, gevarieerd én gasloos nieuwbouwplan Plakse Wei!

Inschrijfvoorwaarden en toewijzing

Het gehele traject – van voorinschrijving tot en met de toewijzing van woningen – is uitgewerkt in onze verkoopprocedure.

Bouwkavels

Naast woningen – die door Zaat Vastgoed Makelaardij (Huissen) worden verkocht – zullen in plan Plakse Wei ook bouwkavels worden aangeboden. Hermsen Garantiemakelaars (Nijmegen) heeft de eerste twee royale bouwkavels in verkoop. Wie graag de eigen hand heeft in het (laten) bouwen van een eigen gedroomde woning kan contact met de makelaar opnemen voor meer informatie.

Mogelijke verkaveling plan Plakse Wei met bouwkavels 1 en 2

Interesse?

Wil je graag mooi, nieuw én gasloos wonen aan de rand van Bemmel met de natuur op je drempel? Schrijf je dan in bij Zaat Vastgoed Makelaardij voor de nieuwsbrief van Plakse Wei. Zo blijf je op de hoogte. Natuurlijk ben je altijd welkom om binnen te lopen bij één van de makelaars met je vragen:

Woningen

Zaat Vastgoed Makelaardij
Van Wijkplein 1
6851 MC Huissen
T  026-3884003
E  zaat@zaatvastgoed.nl

Bouwkavels

Hermsen Garantiemakelaars
Berg en Dalseweg 174A
6522 CC  Nijmegen
T  024 – 323 32 00
E  info@hermsenmakelaars.nl