Online voorinschrijving Plakse Wei 14 februari a.s. vanaf 17.00 uur!

Online voorinschrijving start op donderdag 14 februari a.s.

De verkoop van de rijkgevarieerde mix van in totaal 42 woningen komt snel dichtbij…

Sinds het begin van de ontwikkeling van plan Plakse Wei – dat aan de noordelijke kernrand van mooi Bemmel ligt – hebben we veel namen van belangstellenden mogen noteren. We willen graag een actueel beeld krijgen van wie op dit moment nog interesse heeft voor een woningDe lijst kunnen we op deze manier actualiseren. Natuurlijk willen we ook zien naar welke woningen jouw interesse uitgaat. We doen dat via een interessepeiling tijdens een zogenaamde voorinschrijving, die online plaatsvindt.

De online voorinschrijving start op donderdag 14 februari a.s. Vanaf 17.00 uur staan alle beschikbare woningen met impressies, plattegronden en interieurs op deze site online. We geven op dat moment ook een indicatie van de vrij-op-naamprijzen. Via een voorinschrijvingsformulier kun je vanaf 14 februari a.s. alvast je woningtypevoorkeur aangeven. Het gehele traject – van voorinschrijving tot en met de toewijzing van woningen – is uitgewerkt in onze verkoopprocedure.

Let even op: met het invullen van het voorinschrijvingsformulier ben je nog niet definitief ingeschreven. Dat kun je vanaf de start verkoop doen.
Plakse Wei Bemmel vogelvlucht

Interesse?

Heb je tussentijds een dringende vraag, dan kun je de makelaars natuurlijk even bellen of mailen voor meer informatie. Voor de woningen neem je contact op met Zaat Vastgoed Makelaardij en voor bouwkavels informeer je bij Hermsen Garantiemakelaars.

Zaat Vastgoed Makelaardij
Van Wijkplein 1
6851 MC Huissen
T 026-3884003
E zaat@zaatvastgoed.nl

of

Hermsen Garantiemakelaars
Berg en Dalseweg 174A
6522 CC Nijmegen
T 024 – 323 32 00
E info@hermsenmakelaars.nl