Start verkoop plan Druivenhof 18 januari a.s.

Op donderdag 18 januari a.s. is het zover: dan gaat de verkoop van start van plan Druivenhof in De Lier. Er is veel animo!

Heb je belangstelling, dan ben je tussen 16.00 – 18.00 uur van harte welkom bij Bowling Westland aan de Veilingweg 7 in De Lier. We zijn daar dan samen met onze makelaar Noordam Makelaardij aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en de volledige verkoopdocumentatie inclusief prijzen te overhandigen.

Wat kun je verwachten?

Druivenhof biedt ruimte aan een mix van woningen voor diverse doelgroepen, van eengezinswoningen in een woonhof en twee-onder-een-kapwoningen aan de Kerklaan, tot beneden- en bovenwoningen en een hoekwoning in een woonblok aan de Veilingweg:

image description image description
Twee-onder-een-kapwoningen aan de Kerklaan en rijwoningen in de woonhof
image description image description
Hoek- en tussenwoningen aan de woonhof
image description
Hoekwoning | boven- en benedenwoningen aan de Veilingweg

Meer informatie?

Heb je ook interesse in plan Druivenhof? We zien je natuurlijk graag op 18 januari a.s. tijdens de start verkoop! Lukt het je niet om te komen? Neem dan contact op met onze makelaar – Noordam Makelaardij in De Lier – voor meer informatie en schrijf je alvast vrijblijvend in. Let op: de verkoopinformatie is pas beschikbaar vanaf de start verkoop op 18 januari 2018.

Noordam Makelaardij
Hoofdstraat 54 | 2678 CL  De Lier
T  0174 – 52 88 28
E  info@noordam-makelaardij.nl