Gebiedsontwikkeling │Achter de Schans

1-7-2020 – Voor de nieuwe gebiedsontwikkeling Achter de Schans in Werkendam is een website gelanceerd waarop geïnteresseerden zich kunnen inschrijven voor de nieuwsbrief om zodoende op te hoogte gehouden te worden.

Samenwerking
Achter De Schans is een samenwerking tussen Gemeente Altena, Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V. en Jansen Bouwontwikkeling B.V.

De woningen en appartementen worden gefaseerd door Van Wanrooij Projectontwikkeling of Jansenbouwontwikkeling ontwikkeld en op de markt gebracht. De losse bouwkavels worden door de gemeente Altena verkocht.

Werkendam
Achter De Schans is de naam van de uitbreidingswijk van Werkendam. Het gebied ligt ten zuidoosten van de voetbalvelden van Kozakken Boys. In Achter de Schans is ruimte voor ongeveer 300 woningen. Er worden duurzame grondgebonden woningen en appartementen in diverse prijsklassen en categorieën gebouwd, in zowel de koop- als de huursector. Ook komen er vrije kavels beschikbaar voor zelfbouwers. De thema’s water, groen en ruimte komen terug bij de invulling van de nieuwe wijk. Achter de Schans wordt een woonwijk voor iedereen.

Ligging
Achter de Schans is gelegen ten zuidoosten van de voetbalvelden van Kozakken Boys. Het heeft een fraaie ligging achter een karakteristieke dijk, De Schans.  

Werkendam is een plaats in de gemeente Altena in Noord-Brabant. De centrale ligging zorgt ervoor dat u snel in onder andere Gorinchem, ’s-Hertogenbosch, Dordrecht en ook Rotterdam en Utrecht bent. Werkendam ligt aan de A27 (afslag Werkendam).

Klik hier voor de nieuwe website! Meer weten? Klik hier!