Mooie afsluiting van project De Veldschuur in Malden

Een feestelijk moment in Malden. Op donderdagmiddag 30 juni 2022 vierden de bewoners van 28 nieuwbouwwoningen aan de Veldsingel, Huikeling en Veldkamille in Malden samen de realisatie van de nieuwe koop- en huurwoningen van het project ‘De Veldschuur’.

De middag startte met toespraken van Stefan van Duijnhoven, directeur van KlokGroep Wonen BV, Kees van Kampen, directeur-bestuurder van Oosterpoort en wethouder Rob Engels van de gemeente Heumen. Daarna werd de brug over de wadi tussen de woningen feestelijk geopend. Dit was meteen het startschot voor een lekker hapje en een drankje en een ontmoeting tussen de nieuwe buren. Het opleverfeest was gemoedelijk en veel bewoners waren aanwezig.

Op de plek van het oude sportcentrum ‘De Veldschuur’ realiseerde V.O.F. Heumen Noord (een samenwerkingsverband tussen KlokGroep Wonen BV en Jansen Bouwontwikkeling B.V.) met Bouwbedrijf Van Grunsven 12 koopwoningen en 16 sociale huurwoningen. Oosterpoort verhuurt de huurwoningen. Alle woningen zijn gasloos en duurzaam gebouwd. Met de woningen die zijn voorzien van een lucht-water-warmtepomp, balansventilatie met warmteterugwinning en zonnepanelen op het dak zijn de nieuwe bewoners klaar voor de toekomst.

Lees meer over dit project: De Veldschuur Malden – Jansen Bouwontwikkeling