Ondertekening realisatieovereenkomst Loverbosch Asten | Deel 4

Wijchen, 16 december 2022 – Vandaag ondertekenden Bouwbedrijf van Grunsven en Jansen Bouwontwikkeling de realisatieovereenkomst voor de bouw van 33 woningen in deel 4 van nieuwbouwplan Loverbosch Asten.

Francis van Haren van Bouwbedrijf van Grunsven en Jeroen Jeukens van Jansen Bouwontwikkeling kijken uit naar een succesvolle samenwerking en een veilige bouw. De bouw start naar verwachting rond de zomer van 2023.

In nieuwbouwwijk Loverbosch is het heerlijk wonen. Met name starters en jonge gezinnen voelen zich thuis in de relatief jonge wijk. Op de laatste gronden van Fase 2 worden 10 starterswoningen, 15 hoek- en tussenwoningen en 8 twee-onder-één-kapwoningen gebouwd. De woningen zijn duurzaam en gasloos. Alle starterswoningen zijn verkocht, maar er zijn nog twee-onder-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen te koop. Vraag bij Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs naar de mogelijkheden.

De woningen zijn van de hand van CIER Architecten BNA. Belangrijk uitgangspunt bij het ontwerp was het creëren van een ongedwongen sfeer met veel ruimte voor individuele herkenbaarheid. Voor de verschillende woningtypes is dezelfde vormtaal gehanteerd, zodat er in het totaalbeeld samenhang wordt bereikt.

Projectwebsite: www.loverbosch-deel4.nl