Start bouw in Hoef en Haag

Hoef en Haag, 10 maart 2023 – Het jonge dorp Hoef en Haag wordt uitgebreid met 38 duurzame woningen. Wethouder Economie Ton van Maanen van de gemeente Vijfheerenlanden, hoofd uitvoerder Jurgen van Gils en uitvoerder Gijs van der Heijden van Bouwbedrijf van Stiphout en projectmanager Luc Peters van Jansen Bouwontwikkeling B.V. gaven in het gezelschap van de kopers en betrokkenen het officiële startsein voor de bouw van de woningen door de laatste begane grondvloer te leggen.

De bouw van het dorp Hoef en Haag is gestart in 2016. Het dorp is onlosmakelijk verbonden met het rivierenlandschap van de Lek en is opgebouwd uit een drietal deelgebieden, elk met een eigen karakter: Het Dorpshart, Het Lint en De Erven. BijVianen fase 3 bevindt zich in De Erven. “Voor gemeente Vijfheerenlanden is de bouw van de woningen in BijVianen fase 3 een bijzondere mijlpaal en een waardevolle aanvulling van het mooie leefbare dorp Hoef en Haag. Er wordt steeds duurzamer gebouwd, ook in deze ontwikkeling”, aldus wethouder Ruimtelijke ontwikkeling Teus Meijdam van de gemeente Vijfheerenlanden.

De komende jaren groeit Hoef en Haag gestaag door naar circa 1.800 woningen in totaal. Jansen Bouwontwikkeling B.V. uit Wijchen is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van circa 160 woningen. Volgens projectmanager Luc Peters van Jansen Bouwontwikkeling B.V. zullen de toekomstige bewoners van de 38 duurzame woningen straks optimaal genieten van wooncomfort en lage energielasten. Naar verwachting zal de laatste fase van BijVianen, fase 4, vanaf eind maart 2023 in verkoop gaan. Kijk voor meer informatie op www.bijvianen.nl.

Lees hier het persbericht.