Verkoop Achter het Vrijthof fase 4 gestart!

De verkoop van 9 appartementen en 3 penthouses van Achter het Vrijthof fase 4 in Vierlingsbeek is op maandag 16 mei 2022 gestart! Fase 4 is de laatste fase van het project.

Aan de Schepenbank en achter het Vrijthof komen moderne koop- en/of huurappartementen en luxe penthouses. Ruime en duurzame appartementen en penthouses die variëren in woonoppervlakte tussen ca. 60 en 120 m² en die vanzelfsprekend van alle moderne gemakken worden voorzien. De appartementen zijn gasloos en voorzien van een duurzame luchtwarmtepomp en van comfortabele vloerverwarming. Parkeren kan straks op het nieuw aan te leggen parkeerhof naast het appartementengebouw. Het gebouw is ontworpen door Sloven Architectuur. Lees meer over dit nieuwbouw appartementengebouw op de projectwebsite www.achterhetvrijthof.nl.

Heeft u interesse in de appartementen of penthouses? Bij de verkopende makelaars, Makelaardij Nooijen en Elly Wintjes Makelaardij, kunt u de brochure ophalen. Of bekijk de appartementen en penthouses op de website. Het wordt heerlijk wonen Achter het Vrijthof!