Verkoop gestart 26 woningen │ Bronkhorst Andel

Op een mooie locatie in de nieuwe wijk Bronkhorst in Andel, ontwikkelt Jansen Bouwontwikkeling B.V. aan de Kroonsappel, Boerengroen en Roem van Altena 26 woningen waaronder twee-onder-één-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen. De kleinschaligheid van het project maken het in Bronkhorst Andel straks gezellig wonen. Je bent er snel thuis!

In Bronkhorst Andel worden 8 twee-onder-één-kapwoningen en 18 hoek- en tussenwoningen gerealiseerd. De hoek- en tussenwoningen aan de Kroonsappel en Boerengroen komen in meerdere varianten beschikbaar en zijn geschikt voor starters en doorstromers op de woningmarkt. De brede hoekwoning kan tevens optioneel aangepast worden naar een volledig woonprogramma op de begane grond. De twee-onder-één-kapwoningen met oprit en garage liggen aan de Roem van Altena. Vier aan de ene zijde van de straat en vier aan de andere zijde. Daardoor is er keuze in de ligging en ontstaat er variatie in het straatbeeld. Deze twee-onder-één-kapwoningen én de hoek- en tussenwoningen staan garant voor jarenlang woonplezier.

De inschrijving vindt geheel online plaats. Voor de klanten die graag een fysieke brochure wilden ontvangen, organiseerden wij een heuse Brochure-Walk-in bij De Makelaars van Altena in Woudrichem. Deze is goed bezocht.

Heerlijk wonen in Bronkhorst Andel! Meer weten? Klik hier!