Wonen Vierlingsbeek tekent voor vier appartementen Achter het Vrijthof

Vierlingsbeek, 9 januari 2023 – Het is nu officieel: vanmiddag ondertekenden directeur/ bestuurder Joke Abbring van Wonen Vierlingsbeek, Rob van Nistelrooy van Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen B.V. en Jeroen Jeukens van Jansen Bouwontwikkeling B.V. het koopcontract voor vier appartementen van ‘Achter het Vrijthof’, het nieuwe appartementencomplex dat in Vierlingsbeek gebouwd wordt. De bouw start omstreeks april 2023.

Achter het Vrijthof

Wonen Vierlingsbeek neemt vier appartementen in haar portefeuille op voor de sociale verhuur. De appartementen bevinden zich in het nieuwe appartementencomplex ‘Achter het Vrijthof’ met in totaal 16 woningen. De overige twaalf appartementen zijn koopwoningen.

Duurzaamheid

Er is goed nagedacht over de isolatie, verwarming en energiezuinigheid van de woningen. De appartementen zijn gasloos en voorzien van een duurzame luchtwarmtepomp en van comfortabele vloerverwarming. Parkeren kan straks op het nieuw aan te leggen parkeerhof naast het appartementengebouw.

Verhuur

Heeft u interesse in één van de huurappartementen? Het aanbod verloopt via de website van woningcorporatie Wonen Vierlingsbeek. De woningen worden toegewezen aan woningzoekenden die bij de woningcorporatie staan ingeschreven, reageren op het aanbod van de advertentie en voldoen aan de genoemde voorwaarden. Op deze pagina leest u meer over het inschrijven.

Meer informatie over Achter het Vrijthof

Wilt u meer weten over nieuwbouwproject ‘Achter het Vrijthof’? Bekijk de moderne appartementen en penthouses op de projectwebsite. Er zijn nog enkele moderne koopappartementen beschikbaar met een verkoopprijs vanaf € 269.000,- v.o.n. Heeft u interesse in één van de koopappartementen? Neem dan contact op met de betrokken makelaars:
Makelaardij Nooijen – Boxmeer 0485 – 572 222 | www.makelaardijnooijen.nl
Elly Wintjes Makelaardij – Landhorst 0485 – 470 972 | www.wintjesmakelaardij.nl

Feestelijk moment

Een mooi moment voor alle betrokkenen, de partijen zien er nu al naar uit dat de nieuwe bewoners hun sleutel zullen krijgen. Het wordt heerlijk wonen Achter het Vrijthof!