Binnenkort: voorinschrijving Plakse Wei

20/12/2018

Medio februari 2019 voorinschrijving gepland

Voorinschrijving

De verkoop van plan Plakse Wei komt nu snel dichterbij! Dat dit plan al lang erg in trek is bewijst onze lijst met belangstellenden die dateert van begin 2014. Omdat we graag een actueel beeld willen krijgen van wie nog in Plakse Wei geïnteresseerd is, en specifieker: naar welke woningen  de interesse uitgaat, organiseren we een voorinschrijving in februari 2019. Bij deze voorinschrijving is alle woninginformatie – inclusief indicatieprijzen – beschikbaar. Binnenkort vertellen we meer over de voorinschrijving en de daaropvolgende start verkoop.

Zó ziet Plakse Wei eruit!

Vogelvlucht

Twee-onder-een-kapwoningen Dotterbloem

Twee-onder-een-kapwoningen Dotterbloem

Patiobungalows Kamille

Patiobungalows Kamille

Twee-onder-een-kapwoningen Wilgenroos

Twee-onder-een-kapwoningen Wilgenroos

Twee-onder-een-kapwoningen Margriet

Seniorenbungalows Madelief

Vrijstaand geschakelde woning Klaproos

Vrijstaande woning Zilverschoon

Gasloos en duurzaam bouwen

Plan Plakse Wei wordt gasloos opgeleverd! Alle woningen worden gerealiseerd met een lucht-waterwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Wil je meer doen om energie te besparen en heb je eventueel belangstelling voor een woning met een EPC=0 of Nul-Op-de-Meter? Dan denken we graag met je mee. Er zijn bovendien diverse financieringsmogelijkheden om duurzaam bouwen te ondersteunen. Wellicht is het een idee om dat alvast vóór de voorinschrijving voor je eigen situatie en naar eigen wens te onderzoeken.

Planning

Tijdens de raadsvergadering van 20 september jl. werd het bestemmingsplan voor plan Plakse Wei vastgesteld en inmiddels is het bestemmingsplan onherroepelijk. Ook de omgevingsvergunningaanvraag voor de bouw van de woningen is onlangs ingediend. De civiele aannemer is bekend: Van Dalen Infra en Milieu B.V. uit Huissen zal in februari 2019 starten met het bouwrijp maken van de planlocatie. Bouwrijp maken is een term die wordt gebruikt voor het bewerken van de grond voordat de bouwlocatie daadwerkelijk geschikt is voor het bouwen van een woning. Denk dan bijvoorbeeld aan het slopen van eventueel aanwezige oude bouwwerken en fundamenten en het verwijderen van eventuele begroeiing en mogelijk aanwezige betonresten, stenen en andere ongewenste elementen uit de bodem. Daarnaast worden taluds, watergangen en waterpartijen gegraven en aangelegd en worden de hoofdtracés voor kabels en benodigde leidingen aangelegd. Omdat we gasloos bouwen komt er natuurlijk geen gasleiding. Na het bouwrijp maken van de kavels kan de bouwkundige aannemer – die we momenteel selecteren – starten met de bouw. We richten op een start bouw in het najaar van 2019. We houden je op de hoogte!

Bouwkavels

Hermsen Garantiemakelaars (Nijmegen) heeft de eerste twee royale bouwkavels in verkoop. Wie graag de eigen hand heeft in het (laten) bouwen van een eigen gedroomde woning kan contact met deze makelaar opnemen voor meer informatie.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je graag mooi, nieuw én gasloos wonen aan de rand van Bemmel met de natuur op je drempel? Schrijf je dan in bij Zaat Vastgoed Makelaardij voor de nieuwsbrief van Plakse Wei. Zo blijf je op de hoogte en weet je als eerste wanneer de verkoop start. Natuurlijk ben je altijd welkom om binnen te lopen bij één van de makelaars met je vragen:

Woningen

Zaat Vastgoed Makelaardij
Van Wijkplein 1
6851 MC Huissen
T  026-3884003
E  zaat@zaatvastgoed.nl

Bouwkavels

Hermsen Garantiemakelaars
Berg en Dalseweg 174A
6522 CC  Nijmegen
T  024 – 323 32 00
E  info@hermsenmakelaars.nl