De Plakse Wei is erg gewild!

16/05/2019

Start verkoop De Plakse Wei succesvol

Op zaterdag 16 maart jl. zijn we gestart met de verkoop van de Plakse Wei in Bemmel. Geïnteresseerden konden in de Theaterkerk een kijkje nemen in het nieuwbouwplan waar Jansen Bouwontwikkeling 54 gasloze woningen gaat realiseren. De belangstelling was groot en wij kijken hier met een tevreden gevoel op terug.

Gelukkig is het ook niet alleen bij de belangstelling gebleven! Twee maanden later is een gedeelte van de woningen al verkocht en zijn alle overige woningen onder optie. We zijn dan ook best trots op dit resultaat!

Voorbereidingen bouw
Inmiddels zijn we begonnen met de voorbereidingen om de grond bouwrijp te maken. Dit houdt in dat de bouwlocatie door de civieltechnische aannemer – Van Dalen Infra en Milieu B.V. uit Huissen – wordt voorzien van riolering, bouwwegen en nutsvoorzieningen. Muller Bouw – de bouwkundige aannemer – verwacht dat medio september de eerste paal de grond in kan. Uiteraard zullen wij hier met alle betrokkenen op een feestelijke manier bij stilstaan, waarbij de nieuwe bewoners gelijk de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met hun nieuwe buren!

Bouwkavels
Naast het realiseren van gasloze woningen, verkopen wij ook vier bouwkavels. Kavelnummers 1 en 6 zijn inmiddels onder optie. Kavelnummers 2 en 12 zijn wellicht voorlopig de laatste mogelijkheden, binnen het dorp Bemmel, om een vrijstaande woning volledig naar eigen wens te bouwen. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de verkopende makelaar Hermsenmakelaars.