Het is zover!

21/02/2020

Op 5 maart a.s. start de verkoop van nieuwbouwplan De Sluyswachter in Doesburg!

We zijn nog druk bezig met de laatste voorbereidingen om in verkoop te gaan, maar zijn nu al erg enthousiast over het eindresultaat! De eerste fase van dit plan bestaat uit 8 hoek- en 7 tussenwoningen en een appartementengebouw met 21 appartementen en 2 pent-houses.

Op donderdag 5 maart a.s. verwelkomen wij u graag tussen 16.30 en 18.30 uur  in de Gasthuiskerk aan de Gasthuisstraat 41 te Doesburg. Uiteraard hebben wij dan onze verkoopbrochure voor u klaarliggen. Bovendien staan het verkoopteam van REBO ERA Makelaars en het projectteam van Jansen Bouwontwikkeling B.V. klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u net zo enthousiast bent geworden als wij, kunt u zich dan zelfs gelijk inschrijven.

Nieuwbouwplan De Sluyswachter 

Bent u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij de start verkoop? De verkoopbrochure en alle overige verkoopinformatie is van vrijdag 6 maart a.s. te downloaden op onze site www.desluyswachter.nl. Uiteraard kunt u deze ook vanaf deze datum op het kantoor van REBO ERA makelaars, Wilhelminaweg 276951 BM in Dieren, ophalen.

Graag tot ziens op 5 maart a.s.!