Inloopavond nieuwbouwplan Centrumplan 2 Achterstraat te Nistelrode

04/02/2020

De verkoop van nieuwbouwplan Centrumplan 2 Achterstraat te Nistelrode start waarschijnlijk in het voorjaar van 2020. Om deze reden organiseren wij voor omwonenden en overige belangstellenden een inloopavond op dinsdag 11 februari a.s. in zalencentrum De Hoefslag aan De Wan 1A in Nistelrode. U bent tussen 19.00 en 20.30 uur van harte welkom.

Samen met onze stedenbouwkundige en de gemeente zijn wij aanwezig zodat u, onder het genot van een kop koffie, onze plannen kunt bekijken en wij het bestemmingsplan nader kunnen toelichten.

Centrumplan 2 Achterstraat

Vlakbij de Laar en de Achterstraat ontwikkelen wij in Nistelrode nieuwbouwplan Centrumplan 2 Achterstraat. Aan een tweede woonhof aan het Hazenveld, vlakbij het centrum en nagenoeg grenzend aan de landerijen van de Achterstraat, worden zes rijwoningen en acht twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd. Bovendien is er ruimte voor zes ruime bouwkavels (inclusief twee particuliere initiatieven). Ook aan starters is gedacht. Speciaal voor starters worden vier hoek- rijwoningen gebouwd.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de inloopavond te bezoeken, ook via onze site en Facebookpagina houden wij u graag op de hoogte over dit nieuwbouwplan.