Laatste mogelijkheid binnen Plakse Wei

23/08/2019

Nog maar twee woningen en drie bouwkavels beschikbaar!

Heb je de prachtige paarse hei al gezien die momenteel bloeit op de Veluwe? Vanaf nieuwbouwproject Plakse Wei sta je binnen een half uurtje bij de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe waar je kunt genieten van dit cadeautje van de natuur! 

Want hoewel het lijkt dat de zomer aan een comeback is begonnen, gaan we ondertussen toch écht richting het najaar. Dat betekent dat de start bouw van project Plakse Wei óók steeds dichterbij komt! De garantiecertificaten van Woningborg zijn inmiddels uitgedeeld, de notariële leveringen van de bouwkavels vinden plaats en Muller Bouw is druk in gesprek met de kopers over hun persoonlijke wensen die zij graag gerealiseerd zien worden in hun nieuwe woning. Je ziet hier nog niet zoveel van terug op het bouwterrein, maar achter de schermen wordt dus hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen voor de daadwerkelijke start bouw!

Zou je óók graag de trotse eigenaar worden van een ruime landelijke woning, van alle luxe en comfort voorzien en gelegen in het gezellige Betuwse dorp Bemmel? Dat kan!

We hebben nog twee woningen te koop: de ruime en uitgebouwde hoekwoning Pinksterbloem (bouwnummer 57) en de royale en luxe vrijstaande villa Zilverschoon (bouwnummer 23). Als je contact opneemt met makelaar Zaat Vastgoed, vertellen zij je graag alles over de laatste mogelijkheid om te kunnen wonen in één van deze twee prachtige woningen in het voorlopig laatste nieuwbouwplan in Bemmel.

Zijn dit niet de woningen die je in gedachten hebt en bouw je liever je eigen droomhuis?         

Ook dát kan! Bouwkavels 2, 6 en 12 passen wellicht helemaal bij jouw woonwens. Hermsen Garantiemakelaars gaat hierover graag met je in gesprek.

Met veel plezier zien wij je dan terug bij de officiële aftrap voor de start bouw, want die laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan!

Pinksterbloem, bouwnummer 57

Zilverschoon, bouwnummer 23

Debouwnummers vanuit de lucht gezien