Laatste stand van zaken De Sluyswachter

22/11/2018

Woonwensen aangeven via de Woonwensenenquête

 

Appartementengebouw wordt lager

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 24 oktober jl. heeft de gemeenteraad van Doesburg besloten dat het appartementen-
gebouw van De Sluyswachter een hoogte zal krijgen van maximaal 6 woonlagen. De gemeente zal de komende maanden het bestemmingsplan voorbereiden.
Het ontwerpbestemmingsplan gaat begin 2019 in procedure.

Wij hanteerden tot 24 oktober jl. een plan met 8 woonlagen als uitgangspunt. Met de verlaging van het maximale aantal woonlagen van 8 naar 6 gaat vanzelfsprekend een inkrimping van het aantal appartementen gepaard. Omdat er nu duidelijkheid is zal Harmonische Architectuur de komende tijd druk aan de slag gaan met de ontwerpen.

Woonwensen

Om De Sluyswachter straks zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw woonwensen krijgen we graag een beeld van wat u straks graag terug zou willen zien in de woningen en appartementen. REBO ERA Makelaars heeft daarvoor een enquête samengesteld. U kunt het ingevulde en ingescande formulier e-mailen naar makelaardij@rebogroep.nl of even bij hen afgeven op het kantoor aan de Wilhelminaweg 27 in Dieren. Alvast bedankt voor de te nemen moeite!

Nu al inschrijven?

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden over de ontwikkelingen en de start verkoop van De Sluyswachter? Schrijf je dan vrijblijvend in bij onze makelaar:

REBO ERA Makelaardij
Wilhelminaweg 27
6951 BM Dieren
T  0313 – 42 73 21
E  makelaardij@rebogroep.nl

Uw contactpersoon: Sjoerd Assink