Nieuw en gewild: De Kiem van Houten!

21/02/2018

Nieuwbouw in Houten van ca. 300 woningen en appartementen

Je leest het goed: De Grassen Noord krijgt een NIEUWE naam: De Kiem van Houten. Alles wordt immers nieuw: de groene ruimte, de woningen en appartementen en… nieuwe buren!

Daar hoort natuurlijk een fraai logo – dat knipoogt naar duurzame woningbouwontwikkeling en groen in het omsloten plangebied – én een NIEUWE website bij: www.dekiemvanhouten.nl. Op dit moment kom je nog even op onze landingspagina. In de aanloop naar de start verkoop zal de projectsite steeds verder gevuld worden. Over niet al te lange tijd kun je allerhande ins en outs van De Kiem van Houten – van A tot Z – volgen. We houden je op de hoogte.

Maak kennis met Jansen Bouwontwikkeling

Graag stellen we ons kort aan je voor. Zo hoort dat als je NIEUW bent. Wij zijn een compacte organisatie uit Wijchen, die dit jaar alweer 30 jaar succesvol woningbouwprojecten in met name de regio’s Gelderland, Noord-Brabant en Noord-Limburg ontwikkelt en realiseert. Sinds kort steken we ook over naar andere regio’s, zoals naar Utrecht, waar de primeur De Kiem van Houten is. De realisatie van projecten wordt gedaan door zorgvuldig geselecteerde aannemers. Naast ervaring en deskundigheid op het gebied van ontwikkelen en bouwen vinden wij goede communicatie met en persoonlijke betrokkenheid bij onze woonconsumenten en partners belangrijk. De compacte organisatie stelt ons in staat slagvaardig en efficiënt te werken door korte communicatielijnen. Daarbij wordt nauw gelet op zorgvuldigheid en kwaliteit.

Ook de makelaars stellen zich voor…

Als onze partners bij de verkoop van De Kiem van Houten zijn ze waarschijnlijk  geen onbekenden voor je: De Keizer Makelaarsgroep en Brecheisen MakelaarsZij zijn voor velen niet NIEUW, maar juist een goede bekende in Houten en omgeving. Het gezamenlijke verkoopteam gaat met veel enthousiasme aan de slag om De Kiem van Houten te verkopen. Dit doen zij onder de naam Verkoopcombinatie Nieuwbouw Houten. Voor al je vragen – vóór en tijdens de verkoopperiode – kun je bij hen terecht. Kom je langs op één van hun kantoren dan staat de koffie natuurlijk altijd klaar.

Wat is de stand van zaken?

Wat voor NIEUWS kunnen we je nu vertellen? In De Kiem van Houten worden ca. 300 woningen en appartementen in meerdere fases gebouwd. Koop én huur. Op dit moment worden het stedenbouwkundigplan en het woningbouwprogramma uitgewerkt voor het noordelijke deel, dat  grenst aan het Overdamspad, tussen Castellum en basisschool De Vlinder. In april zal het stedenbouwkundig plan door de gemeente worden gepubliceerd. Betrokkenen en omwonenden krijgen dan de gelegenheid om met de gemeente en Jansen Bouwontwikkeling in gesprek te gaan. De publicatie geeft ook een doorkijk naar de toekomstige invulling van het zuidelijke deel.

Een tipje van de sluier van wat voor woningen je kunt verwachten in het eerste plandeel lichten we nu vast op. De eerste woningen die gebouwd zullen worden zijn hoek- en rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. De aantrekkelijke charme van de stijl van de jaren dertig wordt gecombineerd met het comfort en de duurzaamheid van nu, door Nul-Op-de-Meter (NOM) te bouwen. Dat zal je zeker aanspreken!

De Kiem van Houten: nu al gewild!

Dat de woningbouwontwikkeling op de locatie van De Grassen Noord helaas lang op zich heeft laten wachten is aan het aantal belangstellenden goed te zien. In enkele maanden tijd hebben zich al ruim meer dan 400 gegadigden gemeld en iedere dag komen daar NIEUWE aanmelders bij. We hebben gemerkt dat belangstellenden nu al vragen hebben over een te volgen inschrijvingsprocedure en of/hoe er geloot wordt. Op dit moment is daarover nog niets bekend. Ook de vraag of aanmelding in een vroeg stadium de kans op een woning/appartement vergroot wordt regelmatig gesteld. Een vroege aanmelding is echter niet van belang. Wie aangemeld staat op het moment van (voor)verkoop heeft evenveel kans als ieder ander.

Online aanmelden

Zie je jezelf ook al wonen in De Kiem van Houten? Meld je dan online aan en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief in je mailbox.

Facebook

Bijblijven is makkelijk met Facebook! Wil je De Kiem van Houten volgen? We posten regelmatig nieuws en informatie.