In ontwikkeling

 

Jansen Bouwontwikkeling is voornamelijk actief in woningbouwontwikkeling, maar wij ontwikkelen
ook regelmatig commerciële ruimten.

Heeft u interesse in één van onderstaande ontwikkelingen? Vul dan het contactformulier in of neem rechtstreeks contact met ons op:

Jansen Bouwontwikkeling B.V.
T  (024) – 642 17 46
E  info@jansenbouwontwikkeling.nl


Bemmel – gemeente Lingewaard

Woningbouwontwikkeling van ca. 56 woningen in plan Plakse Wei in de hoek van De Plak en de Plakselaan.

Doesburg – verkoop verwacht zomer 2018

Woningbouwontwikkeling van woningen en appartementen in plan De Sluyswachter aan de Koppelweg in Doesburg. Klik hier voor het laatste nieuws.

Helvoirt – gemeente Haaren

Woningbouwontwikkeling plan Den Hoek.

Houten – gemeente Houten – verkoop verwacht in 2018

Woningbouwontwikkeling van circa 300 woningen en appartementen – koop én huur – in plan De Kiem van Houten. Het nieuwbouwplan ligt in de wijk De Grassen Noord (Hofstad III) gelegen tussen de wijken De Tuinen, Castellum en De Grassen in de gemeente Houten. Via de site kun je je online aanmelden voor de nieuwsbrief.

Loon op Zand

Woningbouwontwikkeling aan de Kerkstraat (Van Lier Park) in Loon op Zand.

Wanssum – gemeente Venray

Woningbouwontwikkeling van ca. 40 woningen en vrije bouwkavels in plan De Weidse Blick – in de hoek Burg. Ponjéestraat/Krekelkamp – in Wanssum.

Zevenaar

Woningbouwontwikkeling van 16 woningen/appartementen in plan Blik op de Bongerd, gelegen in de hoek Vondellaan/Babberichseweg in Zevenaar.

 

Wil je meer informatie over één van de bovenstaande ontwikkelingen? Wij nemen graag contact met je op. Vul daarvoor even onderstaand contactformulier in.
Aanhef * HeerMevrouw
Voorletters *
Achternaam *
Bedrijf
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mail *
Telefoonnummer
Mijn vraag
Toestemming * Ik ben op de hoogte van de Privacy Statement en ik geef Jansen Bouwontwikkeling B.V. en haar marketingpartners toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken om contact op te kunnen nemen.
* Verplichte velden