Aan de Bosrand Fase 3 – Loon op Zand

Binnenkort in verkoop

Loon op Zand……  natuurlijk sfeervol wonen in het hart van Brabant

Aan de Bosrand ligt aan de zuidoostelijke rand van Loon op Zand, in de wijk Molenwijck-Zuid, direct ten zuiden van de Ambrosiusstraat. De mooie landelijke omgeving en het vele natuurschoon in Loon op Zand laat je genieten van bos, heide, vennen en duinen maar ook van fraaie landerijen. Het gemoedelijke en gezellige dorp heeft een veelzijdig karakter, kent vele landschappen en heeft veel te bieden voor jong en oud. In Aan de Bosrand vind je alles wat je nodig hebt om ‘natuurlijk’ heerlijk  te wonen.

In Aan de Bosrand vind je aantrekkelijke starterswoningen, tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen met een mooie moderne architectuur die knipoogt naar de stijl van de jaren dertig. Stuk voor stuk met mooi gevarieerd metselwerk, kenmerkende dakoverstekken, veel lichtinval en fijne tuinen. De Fases 1 en 2 omvatten in totaal 48 woningen, variërend van starters(rij)woningen, ruime hoek- en tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot een vrijstaand-geschakelde woning. Met veel gevelvariatie wordt plan Aan de Bosrand extra aantrekkelijk!

Start verkoop 13 januari a.s.!

Aan de Bosrand Fase 3 biedt de laatste kans om in dit zeer gewilde woningbouwplan te wonen! In Fase 3 zullen we 39 woningen te realiseren. Achter de schermen worden laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Fase 3 biedt een vertrouwde architectuur in de stijl van de voorgaande 2 fases. Ook nu zie je weer ‘bekende’ aantrekkelijke hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen, maar vooral ook nieuwe twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. In deze fase zijn de woningen standaard voorzien van een complete keukeninrichting.

Online aanmelden start verkoop

Ook nu is er weer veel animo voor plan Aan de Bosrand. Daarom vragen we je om je online aan te melden voor de start verkoop. De online aanmelding is overigens geen officiële inschrijving, dat doe je pas tijdens de start verkoop. De officiële inschrijving loopt van zaterdag 13 januari tot en met zondag 21 januari 2018. We zijn benieuwd naar welke woning je interesse uitgaat. Dit kan je dan ook vast aangeven bij de aanmelding. Om alvast een beetje een idee te krijgen zie je hieronder vast de ruime variatie in woningtypes in diverse prijscategorieën.

Plan Aan de Bosrand in vogelvlucht

Brabants genieten … Aan de Bosrand

Wie mooi wil wonen is aan het goede adres in de slotfase van plan Aan de Bosrand. Het is écht thuiskomen in dit karaktervolle nieuwbouwplan dat een frisse eigentijdse identiteit heeft. Aan de zuidoostelijke kernrand van Loon op Zand – in de wijk Molenwijck-Zuid – wordt Fase 3 gerealiseerd, met in totaal 39 aantrekkelijke tussenwoningen, hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Je wensenlijstje wordt snel kort als je kiest voor wonen in Aan de Bosrand, want veelzijdig Loon op Zand en zijn mooie omgeving hebben veel te bieden. Dat nieuwbouwplan Aan de Bosrand fijn is blijkt zodra je de wijk binnenkomt: hier voel je je meteen thuis!

In plan Aan de Bosrand | Fase 3 worden aan de Korenmolenstraat 4 hoekwoningen, 8 tussenwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 1 vrijstaand-geschakelde woning gerealiseerd. Aan de Stellingmolenstraat worden nog eens 14 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen gerealiseerd. Alle woningen hebben dezelfde mooie karakteristieke architectuur en sfeer als de woningen van de Fases 1|2. Ook hier zie je weer fraai gevarieerd metselwerk, kenmerkende dakoverstekken, veel lichtinval en fijne tuinen.

Natuurlijk sfeervol wonen in een veelzijdig dorp

In en om Loon op Zand vind je een mooie landelijke omgeving en veel natuurschoon. Op en top geniet je hier van bos, heide, vennen en duinen maar ook van fraaie landerijen. Het gemoedelijke en gezellige dorp heeft een veelzijdig karakter en heeft veel te bieden voor jong en oud. Hier vind je alles wat je nodig hebt om natuurlijk en sfeervol te wonen. Loon op Zand is karakteristiek en veelzijdig. Niet alleen het gevarieerde landschap is bijzonder, ook het voorzieningsniveau is uitstekend en divers. Het dorp heeft een ruim aanbod van winkels, supermarkten, restaurants, gezondheidscentra, kinderdagverblijven, basisscholen en voortgezet onderwijs. Op het gebied van sport, ontspanning en vrije tijd is er genoeg te beleven. Kies je voor voetbal, tennis of golf? Het kan allemaal en nog veel meer. Wil je lekker uit of een hapje eten in het dorp? Bezoek dan een plaatselijk restaurant of café. Hou je van uitgebreider winkelen, kunst en cultuur beleven of uitgaan? De dichtbij gelegen steden Tilburg en Waalwijk voorzien ruim in deze behoefte. Door de centrale ligging zijn de steden Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Breda gemakkelijk te bereiken met de auto. Via de N261 ben je in een kwartiertje in het centrum van Tilburg. De andere steden bereik je in een comfortabel half uur via de A58 /A59.

Loon op Zand in vogelvlucht

De gemeente Loon op Zand bestaat uit drie kerkdorpen: Kaatsheuvel, Loon op Zand en De Moer. Het gemeentehuis staat in Kaatsheuvel. Elk dorp heeft een eigen Brabants karakter met een bijzonder verhaal. De gemeente Loon op Zand telt ruim 23.000 inwoners. In en om Loon op Zand is veel natuurschoon vlakbij: bossen, vennen, landerijen én karakteristieke zandheuvels. Het dorp grenst aan onder andere natuurreservaat De Brand en Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Dit park bestaat uit een afwisseling van droge zandverstuivingen met naaldbossen en is het grootste stuifzandgebied van Noord-Brabant. Het wordt ook wel de ‘Brabantse Sahara’ genoemd. Uit het zicht maar wel degelijk aanwezig is een rijkdom aan Romeins aardewerk en vondsten uit de IJzertijd verborgen in de bodem.

Vrije tijd en ontspanning

Naast vele sportfaciliteiten en het actieve verenigingsleven zijn er ook jaarlijks terugkerende evenementen zoals het bekende Kraokfestival en Festival Wereldwijd. Hou je van het goede leven? Ervaar de Brabantse gemoedelijkheid en proef de eerlijke en heerlijke streekproducten. Op steenworp afstand van de planlocatie ligt de Historische Buitenplaats Het Witte Kasteel, zeker een bezoek waard! Wil je naar een attractiepark? Je wordt op je wenken bediend, je vindt er twee zowat op je drempel! In de wondere wereld van de Efteling – geliefd door jong en oud, nationaal en internationaal – beleef je een prachtige dag. Hou je van meer actie? Dan kun je terecht bij Experience Island, de grootste outdoor evenementenlocatie van de Benelux met bijna 50 ha. dichte bossen, kraakhelder water en mooie stranden. Verken je liever de natuur? Ga dan met de Duinexpres langs bijzondere plekjes in en rondom landgoed Huis ter Heide en door Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, een prachtig uitgestrekt natuurgebied met gras, moeras, heide en … Saharazand. Of je hier fietst, wandelt of de kinderen ziet spelen met een emmertje en een schepje in het zand: iedereen vermaakt zich prima. In en om Loon op Zand is in elk seizoen iets te doen, of je nu van rust, plezier of vertier houdt.

Binnenkort in verkoop!

Aan de Bosrand Fase 3 biedt de laatste kans om in dit zeer gewilde woningbouwplan te wonen! In Fase 3 zullen we 39 woningen te realiseren. De prognose voor de start van de verkoop is medio januari 2018.

Wat kun je verwachten in Fase 3? Mooie rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen, allemaal in diverse varianten! Ook deze fase heeft die kenmerkende architectuur van de eerste twee fases van dit plan. Je kunt je belangstelling hiervoor alvast aangeven bij onze makelaar, Van de Water Makelaars in Tilburg. Je bent dan de eerste die op de hoogte gebracht wordt over de start verkoop.

Plan Aan de Bosrand in vogelvlucht
image description

Kijk onder ‘afbeeldingen’ voor de impressies van de woningen in Fase 3!

 

Ook enthousiast over plan Aan de Bosrand Fase 3 in Loon op Zand? Neem dan contact op met:

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg
T  013-5952952
E  tilburg@vandewatergroep.nlAanhef Dhr.Mvr.
Voorletters *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres *
Mobiel *
Telefoon *
Bericht *
captcha
* Verplichte velden