Achter het Vrijthof Fase 3

Verkocht

Vierlingsbeek… tussen Peel en Maas

In het mooie landschap tussen de Peel en de Maas ligt Vierlingsbeek. Een dorp dat ruimte, rust en een vleugje historie ademt. Wie in Vierlingsbeek komt ervaart een gemoedelijke sfeer, karakteristieke en soms zelfs monumentale panden, het Koningskerkje, de watermolen en veel mooi verzorgd groen. Hier wil je graag wonen. Nieuwbouwplan Achter het Vrijthof biedt die mogelijkheid.

Achter het Vrijthof wordt in het centrum van Vierlingsbeek – tussen het Vrijthof, de Schepenbank en de Burggraaf, achter Zalencentrum Concordia – gerealiseerd. De totale planomvang zal 21 woningen (hoek- en tussenwoningen en halfvrijstaande woningen) en 14 appartementen omvatten.

Fase 3

In deze fase bouwen we 2 halfvrijstaande woningen,
2 hoekwoningen en 3 tussenwoningen die qua uiterlijk opnieuw dat vriendelijke dorpse karakter hebben van de eerdere fases. Fase 3 ademt dezelfde sfeer maar heeft toch een eigen identiteit.
De halfvrijstaande woningen liggen aan de Burggraaf, met achtertuinen op het zuiden; de rijwoningen liggen in het verlengde van de Schepenbank met de achtertuinen op het oosten.

Fase 3 wordt momenteel door Janssen-Groesbeek B.V. uit Groesbeek gebouwd.

Uitvoering

Aannemingsbedrijf Janssen-Groesbeek b.v.

Mooksebaan 10
6562 ZS  Groesbeek

Postbus 215
6560 AE Groesbeek

T  024 – 397 53 93
info@janssen-groesbeek.nl

Architect

Architectenbureau Sloven

Kerkstraat 22A
5331 CE Kerkdriel

Postbus 46
5330 AA Kerkdriel

T  0418 63 91 98
E  info.slovenarchitectuur.nl