Wanssum – Beemdhof

In verkoop

Voor elk wat wils in Beemdhof

Op steenworp afstand van het centrum van Wanssum – aan een zijweg van de Beemdweg – wordt plan Beemdhof gerealiseerd door v.o.f. Beemdhof Wanssum, een samenwerkingsverband tussen Jansen Bouwontwikkeling B.V. en Bouwbedrijf Sleenhoff B.V. Het plan – met halfvrijstaande woningen en bouwkavels voor vrijstaande woningen – sluit aan bij moderne woonwensen en past uitstekend in de historische omgeving. Inmiddels zijn 8 tweekappers in Fase 1|2 gerealiseerd. In Beemdhof woon je rustig, groeien kinderen veilig op. Met prima voorzieningen in de buurt.

Fase 3: bouwkavels voor vrijstaand wonen

Wil je wel vrijstaand wonen maar liever zelf de handen uit de mouwen steken? Dat kan in Beemdhof! Het is in deze fase mogelijk om zélf je vrijstaande woning te bouwen op een bouwkavel.
Perceelgroottes 373 m² – 303 m² met een prijs van € 265,-/m² v.o.n.
Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Peelrand Makelaardij uit Venray. Zij informeren je graag over de mogelijkheden!

Sfeerimpressie vrijstaande woning met omgevingsvergunning

Voor elk wat wils!

Op steenworp afstand van het centrum van Wanssum – aan een zijweg van de Beemdweg – wordt plan Beemdhof gerealiseerd door v.o.f. Beemdhof Wanssum, een samenwerkingsverband tussen Jansen Bouwontwikkeling B.V. en Bouwbedrijf Sleenhoff B.V. Het plan sluit aan bij moderne woonwensen en past uitstekend in de historische omgeving. Inmiddels zijn in Fases 1|2 8 halfvrijstaande woningen gerealiseerd.

Ga je graag zelf aan de slag met je droomwoning? Ook dat kan, want het bouwen van een vrijstaande woning op een eigen kavel is hier mogelijk!

Over Wanssum

Wanssum is een gezellig karakteristiek dorp in de noordelijke punt van Noord-Limburg. Hier is het goed toeven. Wanssum ligt aan de Maas met in de nabije omgeving veel bossen, weiden en water. Het dorp heeft een prima voorzieningenniveau: scholen, sportverenigingen, winkels, horeca en een jachthaven. De dorpen Venray en Boxmeer – beiden met stadse allure – liggen aangenaam dichtbij. De steden Nijmegen en Venlo zijn via de snelweg A73 uitstekend bereikbaar.


Voor actuele informatie neem je contact op met onze makelaar.


Fase 3

Bouwkavels voor vrijstaand wonen

Wil je wel vrijstaand wonen maar liever zelf de handen uit de mouwen steken? Dat kan in Beemdhof! Het is in deze fase mogelijk om zélf je vrijstaande woning te bouwen op een bouwkavel (met omgevingsvergunning). Perceelgroottes van bouwnummers 12 | 13 | 14 | 15 variëren van 263 m² – 303 m² met een prijs van € 250,-/m² v.o.n. Via de blauwe button download je het kavelpaspoort.

Voor onderstaand vrijstaand woningtype is een omgevingsvergunning beschikbaar:

Sfeerimpressie vrijstaande woningen met omgevingsvergunning

Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Peelrand Makelaardij uit Venray.
Zij informeren je graag over prijzen en mogelijkheden!

Voor nadere informatie over plan Beemdhof kun je contact opnemen met:

Peelrand Makelaardij B.V.
Paterslaan 2
5801 AS  Venray
T  0478-568846
E  info@peelrand.comAanhef Dhr.Mvr.
Voorletters *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres *
Mobiel *
Telefoon *
Bericht *
captcha
* Verplichte velden