Bemmel – Plakse Wei

In verkoop

Nieuw en gasloos wonen begint in Plakse Wei

Aan de noordelijke kernrand van Bemmel, in de hoek van De Plak en de Plakselaan zal het gloednieuwe woningbouwplan Plakse Wei – met in totaal 60 woningen – gerealiseerd worden. Hier woon je prachtig. Alles valt hier op zijn plek: de rust en de gezelligheid van het Betuwse dorp Bemmel, de ligging vlakbij Park Lingezegen en de optimale bereikbaarheid vanwege uitstekende ontsluitingen naar het landelijke wegennet. Plan Plakse Wei is het eerste gasloze nieuwbouwplan dat gebouwd wordt in Bemmel.

Plakse Wei in vogelvlucht

We zijn zelf erg enthousiast en denken dat iedereen dat zal zijn: Plakse Wei wordt niet alleen mooi maar ook erg gevarieerd. We presenteren een aantrekkelijke woningmix voor iedereen: jong en oud, starters, gezinnen en woonconsumenten die zich richten op woningen met het volledige woonprogramma op de begane grond.

Sfeerimpressie Plakse Wei

Verkoop gestart!

Het is eindelijk zover! De verkoop van de woningen is gestart en alle verkoopdocumentatie is beschikbaar. Heb je interesse, schrijf je dan in bij de Zaat Vastgoed Makelaardij (Huissen). Het gehele traject – van voorinschrijving tot en met de toewijzing van woningen – is uitgewerkt in de verkoopprocedure Plakse Wei.

Planning

Wij hebben Muller Bouw B.V. uit Oss geselecteerd om de woningen te bouwen. De civieltechnische aannemer – Van Dalen Infra en Milieu B.V. uit Huissen – is inmiddels gestart met het bouwrijp maken van de planlocatie. Bouwrijp maken is een term die wordt gebruikt voor het bewerken van de grond  voordat de bouwlocatie daadwerkelijk geschikt is voor het bouwen van een woning. Denk dan bijvoorbeeld aan het slopen van eventueel aanwezige oude bouwwerken en fundamenten en het verwijderen van eventuele begroeiing en mogelijk aanwezige betonresten, stenen en andere ongewenste elementen uit de bodem. Daarnaast worden taluds, watergangen en waterpartijen gegraven en aangelegd en worden de hoofdtracés voor kabels en benodigde leidingen aangelegd. Omdat we gasloos bouwen komt er natuurlijk geen gasleiding. Onze planning voor wat betreft de start van de bouw is nog steeds ongewijzigd, zodat we er op dit moment vanuit gaan dat een start bouw in het najaar van 2019 reëel is.

Bouwkavels

Naast woningen worden in plan Plakse Wei ook bouwkavels aangeboden. Hermsen Garantiemakelaars (Nijmegen) heeft de vier royale bouwkavels in verkoop. Wie graag de eigen hand heeft in het (laten) bouwen van een eigen gedroomde woning kan contact met deze makelaar opnemen voor meer informatie.

Makelaarsinformatie

Wil je graag mooi, nieuw én gasloos wonen aan de rand van gezellig Bemmel met de natuur op je drempel? Neem dan contact op met één van de makelaars!

Woningen

Zaat Vastgoed Makelaardij
Van Wijkplein 1
6851 MC Huissen
T  026-3884003
E  zaat@zaatvastgoed.nl

Bouwkavels

Hermsen Garantiemakelaars
Berg en Dalseweg 174A
6522 CC  Nijmegen
T  024 -3233200
E  info@hermsenmakelaars.nl

Bemmel … veelzijdig dorp tussen de rivieren

Aan de uiterwaarden van de Waal, tussen de landerijen, tuinderijen en kassen ligt het gezellige en levendige dorp Bemmel. Het dorp heeft een grote aantrekkingskracht op jong en oud vanwege haar veelzijdige karakter en de mooie omgeving. 

Aan de noordelijke kernrand van Bemmel, in de hoek van De Plak en de Plakselaan wordt het gloednieuwe én gasloze woningbouwplan Plakse Wei – met in totaal 60 woningen (inclusief bouwkavels) – gerealiseerd. Hier woon je prachtig. Alles valt hier op zijn plek: de rust en de gezelligheid van het Betuwse dorp Bemmel, de ligging vlakbij Park Lingezegen, de ideale ligging tussen Arnhem en Nijmegen en de optimale bereikbaarheid vanwege uitstekende ontsluitingen naar het landelijke wegennet. Met deze goede combinatie weet dat je een fijne plek krijgt om thuis te komen.

Wonen in een veelzijdig dorp

Bemmel is veelzijdig. Het voorzieningenniveau is goed en divers: het dorp heeft een ruim aanbod van winkels en supermarkten, kinderopvang, basisscholen, voortgezet onderwijs, gezondheidscentra en goede aansluitingen via het openbaar vervoer. Op het gebied van sport, ontspanning en verenigingsleven is genoeg te beleven. Voetballen, tennissen of misschien ruitersport? Het kan er allemaal en nog veel meer. Bemmel kent een jaarlijkse Dweildag met dweilorkesten uit binnen- en buitenland en er is een jaarlijkse ponymarkt.

Lingewaard in een notendop

Bemmel maakt onderdeel uit van de gemeente Lingewaard, een uitgestrekte gemeente met 8 kernen: Angeren, Bemmel, Doornenburg, Gendt, Haalderen, Huissen, Loo en Ressen. Bemmel heeft ca. 12.550 inwoners. De gemeente Lingewaard telt ca. 45.850 inwoners en zal in de komende jaren nog verder groeien. Het open karakter van het landelijke gebied blijft gehandhaafd. Lingewaard is rijk aan weidse, groene en waterrijke natuur, omgeven door de Waal, de Rijn en het Pannerdensch Kanaal. Vanwege de vele tuinderijen met bloemen en groenteteelt wordt Lingewaard ook wel het Westland van het Oosten genoemd. De ligging tussen Arnhem en Nijmegen biedt de gemeente het beste van de twee steden: aantrekkelijke stadscentra met de leukste winkels, restaurantjes, kroegjes, uitgaansgelegenheden,kunst, cultuur, vele onderwijsinstellingen waaronder de Radboud Universiteit en uitstekende zorgvoorzieningen. In 20 autominuten zijn beide steden gemakkelijk te bereiken.

Vrije tijd en ontspanning

Voor ontspanning hoef je niet ver weg. Lingewaard heeft namelijk veel te bieden. Wandel of fiets langs de dijken, door de uiterwaarden en niet te vergeten natuurgebied De Gelderse Poort waar je kuddes Gallowayrunderen en Konikspaarden kunt ontdekken. Steek het Pannerdensch Kanaal over met één van de drie veerponten en geniet van wat de natuur te bieden heeft. Een evenement bezoeken? Niet alleen een bezoek aan de Bemmelse ponymarkt of Dweildag maar ook de Huissense Dag, het Kersenfeest in Gendt of een bezichtiging van Kasteel Doornenburg zijn voorbeelden van aantrekkelijke uitjes. Er is nog veel meer en dus keuze genoeg voor iedereen.

Plakse Wei is op de toekomst voorbereid met o.a.:
gasloos wonen | lucht/water combi-warmtepomp | vloerverwarming
Wil je wonen met Nul-op-de-Meter, EPC = o of heb je individuele woonwensen?
Vraag de makelaar naar de mogelijkheden en de actuele informatie!
Alle woningen worden geleverd met Woningborg-garantie.

Patiobungalows Kamille A | B | C
Twee-onder-een-kapwoningen

5 ruime patiobungalows VERKOCHT!
Compleet woonprogramma op de begane grond

Verkoopinformatie


Seniorenwoningen Madelief A | B | C
Hoek- en tussenwoningen

8 Senioren hoek- en tussenwoningen VERKOCHT!
Compleet woonprogramma op de begane grond

Verkoopinformatie


Pinksterbloem
Hoekwoning

2 ruime hoekwoningen VERKOCHT!

Verkoopinformatie


Margriet A | B
Twee-onder-een-kapwoningen

8 ruime twee-onder-een-kapwoningen VERKOCHT!

Verkoopinformatie


Wilgenroos A | B | C
Twee-onder-een-kapwoningen

8 ruime twee-onder-een-kapwoningen VERKOCHT!

verkoopinformatie


Klaproos
Vrijstaand-geschakelde woningen

2 ruime vrijstaand-geschakelde woningen VERKOCHT!

Verkoopinformatie


Dotterbloem A | B
Twee-onder-een-kapwoningen

8 ruime twee-onder-een-kapwoningen VERKOCHT!

Verkoopinformatie


Zilverschoon
Vrijstaande woning

1 zeer ruime vrijstaande woning

Bouwnummer 23 incl. 2,40m. uitbouw – Prijs € 599.750,- v.o.n. BESCHIKBAAR

Verkoopinformatie


Bouwkavels

Naast woningen – die door Zaat Vastgoed Makelaardij (Huissen) worden verkocht – zullen in plan Plakse Wei ook bouwkavels worden aangeboden. Hermsen Garantiemakelaars (Nijmegen) heeft nog drie royale bouwkavels in verkoop. Wie graag de eigen hand heeft in het (laten) bouwen van een eigen gedroomde woning kan contact met de makelaar opnemen voor meer informatie.

 

Wil je meer weten over mooi wonen in plan Plakse Wei? Neem dan contact op met (één van) onze makelaar(s):

Woningen

Zaat Vastgoed Makelaardij
Van Wijkplein 1
6851 MC Huissen
T  026-3884003
E  zaat@zaatvastgoed.nl

Bouwkavels

Hermsen Garantiemakelaars
Berg en Dalseweg 174A
6522 CC  Nijmegen
T  024 -3233200
E  info@hermsenmakelaars.nlAanhef Dhr.Mvr.
Voorletters *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres *
Mobiel *
Telefoon *
Bericht *
captcha
* Verplichte velden