Groesbeek-Breedeweg – riante bouwkavels

In verkoop

Riante landelijk gelegen bouwkavels

Net buiten Groesbeek, op een prachtige landelijke locatie aan de Bredeweg – in Groesbeek-Breedeweg dat grenst aan natuurreservaat De Bruuk en het Reichswald – liggen 3 riante bouwkavels geschikt voor vrijstaande woningen.

Aan de rand van Groesbeek met al het goede van een heerlijk dorp dat veel te bieden heeft en toch in de groene weidse omgeving wonen? Dan moet je hier een kijkje nemen om er vervolgens niet meer weg te willen!

Nog 1 riant kavel beschikbaar

Er is nog 1 mooi gelegen kavel beschikbaar. Je kiest zelf:

 • de kavelgrootte
 • het ontwerp
 • de architect
 • de aannemer.

Extra mogelijkheden:

 • realisatie van een opslag-/bedrijfsruimte van ca. 500 m²
 • dierenwei/boomgaard.

Interesse?

Wil je graag vrij wonen, met de nadruk op ‘vrij’ vanwege de ruimte, de optimale keuzevrijheid en aanvullende mogelijkheden? Dan valt dit kavel vast in de smaak! Neem contact op met onze makelaar voor meer informatie:

HV Makelaardij
Dorpsstraat 22
6562 AB Groesbeek
T 024 – 3975755

Riante landelijk gelegen bouwkavels

Net buiten Groesbeek, op een prachtige landelijke locatie aan de Bredeweg – in Groesbeek-Breedeweg dat grenst aan natuurreservaat De Bruuk en het Reichswald – liggen 3 riante bouwkavels geschikt voor vrijstaande woningen. Aan de rand van Groesbeek met al het goede van een heerlijk dorp dat veel te bieden heeft en toch in de groene weidse omgeving wonen? Dan moet je hier een kijkje nemen om er vervolgens niet meer weg te willen!

Beleef Groesbeek

Groesbeek is een schitterend toeristisch dorp gelegen in het Rijk van Nijmegen in de provincie Gelderland,
ca. 11 km ten zuidoosten van Nijmegen en een paar kilometer van de Duitse grensplaats Kranenburg. Groesbeek wordt ook wel in de volksmond ‘het dorp der verrassingen’ of ‘diamant tussen de heuvels’ genoemd. Het prachtige dorp kenmerkt zich o.a. door haar ligging in een bosrijk heuvellandschap nabij het Reichswald en natuurreservaat ‘De Bruuk’, dat landelijk bekendheid geniet vanwege de zeldzame blauwgraslanden. Groesbeek heeft een rijke historie. Vondsten uit de prehistorie en de Romeinse tijd duiden erop dat er al lang in dit gebied gewoond en gewerkt werd.

De gemeente Groesbeek bestaat uit de dorpskernen Groesbeek, Berg en Dal, Heilig Landstichting, Groesbeek-De Horst en Groesbeek-Breedeweg en heeft ca. 19.000 inwoners. De gemeente biedt haar bewoners voorzieningen op velerlei gebied: winkels, scholen maar ook een rijk verenigingsleven met verschillende culturele, historische en recreatieve bezienswaardigheden en attracties. Neem de musea, de oude hervormde kerk en de Zuidmolen, diverse sportverenigingen en uitgaansgelegenheden, en niet te vergeten: de tot ver over de landsgrenzen heen bekende wandelevenementen ‘de Nijmeegse Vierdaagse’ en de ‘Zevenheuvelelenloop’ en de viering van Carnaval met de grootste optocht van Nederland.

Groesbeek is prima bereikbaar.


Voor actuele informatie neem je contact op met onze makelaar.


Bouwkavels

Google situatie Bredeweg 3 bouwkavels
Streetview Bredeweg 96-Groesbeek
Locatie ter hoogte van Bredeweg 96 Groesbeek-Breedeweg
Groesbeek Bredeweg 3 bouwkavels - situatie 2015

3 riante bouwkavels (geel) – Nog 1 kavel beschikbaar!

Wil je riant en rustig wonen op een schitterende landelijke locatie aan de Bredeweg – net buiten Groesbeek-Breedeweg – vlakbij bossen en heuvels?

 • riante kavels vanaf ca. 1000 m²
 • met vrijheid in ontwerp en keuze van aannemer en architect
 • vergroten perceel mogelijk
 • aankoop dierenwei of boomgaard mogelijk
 • realisatie opslag-/bedrijfsruimte (ca. 500 m²) mogelijk

Kavel 1 | Kavelgrootte ca. 1003 m² – VERKOCHT!

Kavel 2 | Kavelgrootte ca. 1085 m² – VERKOCHT!

Kavel 3 | Kavelgrootte ca. 2064 m² – Prijs op aanvraag

Voor nadere informatie over deze riante bouwkavels kun je contact opnemen met:

HV Makelaardij
Dorpsstraat 22
6562 AB Groesbeek
T 024 – 3975755Aanhef Dhr.Mvr.
Voorletters *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres *
Mobiel *
Telefoon *
Bericht *
captcha
* Verplichte velden