Nistelrode – Centrumplan Achterstraat, fase 2

In verkoop

Centrumplan Achterstraat fase 2 in Nistelrode – gemeente Bernheze – in verkoop!

Woningbouwontwikkeling van 14 woningen en 4 bouwkavels in Centrumplan Achterstraat aan het Hazenveld in Nistelrode.
Ga naar www.centrumplanachterstraat.nl voor het aanmelden als geïnteresseerde voor de woningen of de bouwkavels.

De verkoop omvat:

  • 4 twee-onder-één-kapwoningen L
  • 4 twee-onder-één-kapwoningen XL
  • 6 rijwoningen (waarvan twee grote hoekwoningen)
  • 4 bouwkavels

Brabantse gezelligheid in Centrumplan 2 Achterstraat!

Vlakbij de Laar en de Achterstraat ontwikkelen wij in Nistelrode nieuwbouwplan Centrumplan 2 Achterstraat. Aan een tweede woonhof aan het Hazenveld, vlakbij het centrum en nagenoeg grenzend aan de landerijen van de Achterstraat, worden zes rijwoningen en acht twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd. Bovendien is er ruimte voor zes ruime bouwkavels (inclusief twee particuliere initiatieven). Ook aan starters is gedacht. Speciaal voor starters worden vier hoek- rijwoningen gebouwd.

Over Nistelrode

Nistelrode zelf is een typisch Brabants dorp: gezellig en levendig. Het verenigingsleven en de actieve middenstand zorgen voor die gezellige sfeer, met de Pinksterfeesten en het Midzomernachtfeest als publiekstrekkers. En niet te vergeten: Van Tilburg Mode, verkozen tot ’s lands beste zelfstandige modewinkel, waar men van heinde en verre naartoe komt om een dagje te shoppen! Maar laten we het ruime aanbod aan overige winkels en horecagelegenheden vooral niet overslaan! Voorzieningen als basisscholen, een kinderdagverblijf, een bibliotheek en openbaar vervoer zijn in Nistelrode ook ruimschoots aanwezig.

Het dorp ligt heerlijk dichtbij bossen. De meest bekende natuurgebieden zijn de Maashorst en Slabroek: prachtige, uitgestrekte gebieden die elk seizoen uitnodigen om te genieten van het moois dat ze te bieden hebben. Overigens allemaal op slechts een steenworp afstand van de kern.

Wonen in Nistelrode is kiezen voor gezellig wonen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Ook steden als Uden en Oss met een uitgebreider voorzieningenniveau zijn vlakbij!

Dankzij een perfecte ontsluiting naar de A50 ligt Nistelrode centraal ten opzichte van verschillende steden: Uden en Oss liggen om de hoek, maar ook Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven zijn binnen 30 minuten bereikbaar.


Heb je interesse in Centrumplan Achterstraat fase 2? Neem dan contact op met onze makelaar:

Bernheze makelaars & adviseurs
Bitswijk 10
5401 JB  Uden
T  0413-243818

Heb je interesse in Centrumplan Achterstraat? Neem dan contact op met onze makelaar en/of meld je aan op www.centrumplanachterstraat.nl

Bernheze makelaars & adviseurs
Bitswijk 10
5401 JB  Uden
T  0413-243818Aanhef Dhr.Mvr.
Voorletters *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres *
Mobiel *
Telefoon *
Bericht *
captcha
* Verplichte velden