De Lier – Druivenhof

Verkocht

Druivenhof … Dorpse dynamiek in De Lier

In De Lier, geliefd tuindersdorp in de gemeente Westland, wordt de Druivenbuurt uitgebreid met nieuwbouwplan Druivenhof. Het is hier goed toeven, want je woont ideaal centraal. Of het nu gaat om winkels, kinderopvang, scholen, vrijetijdsbesteding en andere voorzieningen: alles is lekker dicht in de buurt. De dynamiek van De Lier blijft niet beperkt tot het dorp zelf, want ook de omgeving biedt veel om hier fijn te kunnen wonen. En via een goed wegennet ben je snel waar je zijn moet en kom je ook vlot weer fijn thuis in Druivenhof.

De Druivenbuurt in De Lier – gelegen aan de noordelijke rand van het dorp – wordt uitgebreid met 22 woningen in plan Druivenhof. Het plan biedt een aantrekkelijk straatbeeld, met aan de Veilingweg een eigentijds woningblok terwijl aan de hofzijde en de Kerklaan woningen met een vleugje jarendertigstijl worden gerealiseerd.

Eén ding is zeker: met de gezellige dorpse dynamiek kun je niet anders dan fijn thuiskomen in plan Druivenhof.

Uitverkocht in recordtempo!

Het kan snel gaan. We dachten dat de verkoop vlot zou verlopen maar dat Druivenhof binnen 2 maanden zou zijn uitverkocht? Dát was wel heel erg snel!

Bouw rond zomer verwacht

Ook de aannemer is inmiddels bekend: Waaijerbouw B.V. uit Leidschendam is geselecteerd. Zij zullen rond de zomer van 2018 starten met de bouwwerkzaamheden. Aan het woonhof zullen 13 rijwoningen worden gebouwd: 4 hoekwoningen en 9 tussenwoningen verdeeld over een blok van 3 en een blok van 10 woningen. Aan de Kerklaan komen 2 twee-onder-een-kapwoningen en aan de Veilingweg is ruimte voor 1 hoekwoning, 2 benedenwoningen en 4 bovenwoningen in een eigentijds woonblok met een verrassende indeling en veel ruimte. De ontwerpen zijn van de tekentafels van Quadrant Architecten BNA uit Zevenbergen. Alle woningen worden gebouwd met Woningborg-garantie.

Uitvoering

Waaijerbouw B.V.

De star 5
2266 NA Leidschendam

T 070 – 320 01 00
E  info@waaijerbouw.nl

 

 

Architect

Quadrant Architecten BNA

Markt 24
4761 CE Zevenbergen

Postbus 133
4760 AC Zevenbergen

T  0168 – 32 82 55
E  mail@qarch.nl