Beuningen – de Regenboog

In verkoop

Mooi … in hartje Beuningen!

Wie comfortabel wil wonen in het hart van Beuningen kan uitstekend terecht in plan De Regenboog, gelegen aan de Schoolstraat/Dorpssingel, direct naast het winkelcentrum.
Hier vind je alles wat je nodig hebt, en meer!

De plek waar vroeger basisschool De Regenboog stond heeft na vele jaren braak gelegen te hebben een nieuwe bestemming.
In plan De Regenboog – vernoemd naar de voormalige basisschool – zijn inmiddels 12 appartementen (aan de zijde van de Schoolstraat) en 2 tweekappers (aan de Dorpssingel) gerealiseerd door Muller Bouw b.v. uit Oss.

Nog één woning beschikbaar!

Inmiddels is De Regenboog nagenoeg uitverkocht! Er is nog één royale twee-onder-een-kapwoning (Dorpssingel 3-A) beschikbaar:

Bouwnummer 2 aan de Dorpssingel 3-A: met dakkapellen op het voordak

De royale twee-onder-een-kapwoning heeft een zeer ruim gebruiksoppervlak van 182 m² exclusief de vrijstaande garage/berging op een perceel van 305 m².

Heb je belangstelling, neem dan contact op met onze makelaar Hans Janssen Garantiemakelaars – Melissa van der Wielen – om de mogelijkheden te bespreken.

Mooi… in hartje Beuningen! Beuningen in beeld en geluid.

Mooi … in hartje Beuningen!

Wie comfortabel wil wonen in het hart van Beuningen kan uitstekend terecht in plan De Regenboog, gelegen aan de Schoolstraat/Dorpssingel, direct naast het winkelcentrum. Hier vind je alles wat je nodig hebt, en meer!

De plek waar vroeger basisschool De Regenboog stond krijgt na vele jaren braak gelegen te hebben een nieuwe bestemming. In plan De Regenboog – vernoemd naar de voormalige basisschool – zullen 12 appartementen (aan de zijde van de Schoolstraat) en 2 tweekappers (aan de Dorpssingel) worden gerealiseerd.

Beuningen in een notendop

Aan de uiterwaarden van de Waal, tussen landerijen en comfortabel dicht bij Nijmegen, ligt het gezellige, levendige en waterrijke dorp Beuningen. Het dorp heeft een grote aantrekkingskracht op jong en oud vanwege haar veelzijdige karakter en de mooie omgeving met veel water, groen en historie. Combineer ligging en natuur met cultuur en recreatie en je hebt een fijne plek om thuis te komen. Beuningen is veelzijdig. Het voorzieningenniveau is goed en divers: het dorp heeft een gezellig centrum met een ruim aanbod van winkels en supermarkten. Beuningen heeft diverse kinderdagverblijven en basisscholen, prima gezondheidszorgvoorzieningen en goede verbindingen via het openbaar vervoer. Ook op het gebied van sport, ontspanning en verenigingsleven is genoeg te beleven. Voetbal, hockey, tennis, paardensport? Het kan er allemaal en nog veel meer. Gezellig een film pakken, een theatervoorstelling bijwonen of een hapje eten? Bezoek dan de bioscoop of vestzaktheater Het Molenhuis, of laat lekker voor je koken in één van de gezellige restaurantjes.

Beuningen is het grootste kerndorp binnen de gemeente Gemeente Beuningen, dat bestaat uit de dorpen Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen. De gemeente strekt zich via de Van Heemstraweg uit langs de zuidelijke uiterwaarden van de Waal, ten westen van ’s lands oudste stad Nijmegen. Beuningen telt ca. 17.250 inwoners. In de gemeente Beuningen, die nog steeds groeiende is, wonen in totaal ca. 25.300 inwoners. Beuningen is rijk aan weidse, groene en waterrijke natuur. Ook de aarde rond Beuningen is rijk. Er liggen vele bodemschatten uit de steentijd, ijzertijd en bronstijd en uit de tijd van de Romeinen. De ligging tegen Nijmegen aan biedt de gemeente aantrekkelijke extra voorzieningen: uitstekende ziekenhuizen, de Radboud Universiteit, vele (middelbare) scholen, winkels, cultuur en uitgaan. In 10 autominuten is het centrum al te bereiken. De aansluiting op de A73 richting Venlo en de A50 richting Zwolle/Eindhoven brengen je snel naar alle delen van ons land.

Vrije tijd en ontspanning

Naast vele sportfaciliteiten en verenigingsactiviteiten kun je er op ieder gewenst moment van het jaar op uit. Je kunt fietsen en wandelen in de mooie bos- en waterrijke natuur, bijvoorbeeld over de dijken langs uiterwaarden waar Rode Geuzen en Konikpaarden vrij rondlopen. Langs deze dijken liggen vier historische dijkmagazijnen, waarvan er één een regionaal centrum voor natuur- en milieu-educatie behuist. Met het fiets- en voetveer ‘H4-de Weerder’ word je ’s zomers overgezet naar Slijk-Ewijk en ervaar je de Beuningse dorpen vanaf de andere oever van de Waal. Op een warme dag kun je zwemmen in recreatieplas De Groene Heuvels. En op de derde dag in de derde week van juli doet de internationaal vermaarde Nijmeegse vierdaagse Beuningen en Weurt aan, waarmee het de gezelligste dag van het jaar is!


 Individuele woonwensen zijn altijd bespreekbaar!

Voor actuele informatie neem je contact op met onze makelaar.


Halfvrijstaande woningen

Dorpssingel 3-A nog beschikbaar!

De_Regenboog_Beuningen_tweekapper_voorgevel
Voorgevel Dorpssingelzijde
Bouwnummer 2 rechts
 De_Regenboog_Beuningen_tweekapper_achtergevel
Achtergevel
Bouwnummer 2 links

2 royale halfvrijstaande woningen – Nog 1 woning te koop!

Deze woning kenmerk zich door:

 • Ideaal centraal wonen in hartje Beuningen, aan de Dorpssingel 3-A
 • Eigentijdse architectuur met speelse elementen
 • Woonoppervlaktes ca. 182 m² (exclusief garage/berging)
 • Inhoud ca. 729 m³ (exclusief garage/berging)
 • Tuin op het zuidoosten, kaveloppervlakte ca. 305 m²
 • Vloerverwarming op de begane grond
 • Inclusief keuken
 • Inclusief badkamer
 • Vrijstaande garage
 • Zonnepanelen
 • Woningborg-garantie

Bouwnummer 2 – € 435.000,- k.k.


Appartementen – VERKOCHT!

De Regenboog Beuningen appartementen voorgevels 1 De Regenboog Beuningen appartementen voorgevels 2 De Regenboog Beuningen appartementen achtergevels

12 appartementen met een moderne architectuur

Wandel hier virtueel door een appartement!

De appartementen kenmerken zich door:

 • een moderne architectuur met fraai metselwerk en aluminium daken
 • gebruiksoppervlakten tussen 97 m² – 147 m²
 • veel lichtinval
 • 2-3 slaapkamers, variërend per appartement
 • luxe Villeroy & Boch sanitair
 • vrijhangende toiletten
 • er is ruime variatie in terrasgroottes. Diverse appartementen hebben zelfs 2 terrassen. De appartementen op de begane grond hebben een tuin tot maar liefst 142 m²!
 • gemeenschappelijke tuin
 • individueel afsluitbare garage
 • inpandige berging
 • zonnepanelen
 • Woningborg-garantie

Wil je meer weten over ideaal centraal wonen in De Regenboog? Neem dan contact op met:

Hans Janssen Garantiemakelaars
Van Heemstraweg 71
6641 AB Beuningen
T 024 – 677 7776Aanhef Dhr.Mvr.
Voorletters *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres *
Mobiel *
Telefoon *
Bericht *
captcha
* Verplichte velden