De Sluyswachter – Doesburg

Binnenkort in verkoop

Na de zomer 2018 verwachten wij te starten met de verkoop van appartementen en eengezinswoningen in plan De Sluyswachter aan de Koppelweg te Doesburg. De locatie is uniek want het uitzicht over het water van de Oude IJssel is werkelijk prachtig. Vanuit je appartement kijk je uit over de meanderende rivier die alle jaargetijden rond een dagelijks wisselend panorama biedt. Daarnaast heeft het zicht op boten en het sluiscomplex een bijzondere aantrekkingskracht. Ook de woningen liggen mooi, met uitzicht over een waterrijk parkgebied richting de vestingstad.

De Sluyswachter heeft een eigentijdse architectuur met een industrieel karakter. Zowel de appartementen als de woningen zijn heerlijk ruim en licht. Het afwerkingsniveau is hoog en past helemaal bij deze tijd door onder andere toepassing van zonnepanelen. Het appartementengebouw is voorzien van een parkeerkelder met bergingen. Er is veel ruimte voor individuele woonwensen.

Interesse?

Heb je belangstelling voor dit unieke woningbouwplan en wil je als eerste op de hoogte gebracht worden over de ontwikkelingen en de start verkoop, schrijf je dan vrijblijvend bij de makelaar:

REBO ERA Makelaars
Wilhelminaweg 27
6951 BM Dieren
T  0313 – 42 73 21
E  makelaardij@rebogroep.nl

Heb je interesse in dit prachtig gelegen woningbouwplan aan de rand van de mooie vestingstad Doesburg? Laat het weten aan onze makelaar. Sjoerd Assink helpt je graag verder!

REBO ERA Makelaars
Wilhelminaweg 27
6951 BM Dieren
T  0313 – 42 73 21
E  makelaardij@rebogroep.nlAanhef Dhr.Mvr.
Voorletters *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres *
Mobiel *
Telefoon *
Bericht *
captcha
* Verplichte velden