Haalderen – De Halden II Fase 3

Gerealiseerd

De Halden II … Buiten wonen in de Betuwe

Plan De Halden II  in het Gelderse dorpje Haalderen is gelegen in een mooie groene omgeving, niet ver van de rivier de Waal, die wordt geflankeerd door uiterwaarden. Het dorp Haalderen – vallend onder de gemeente Lingewaard ten zuidoosten van Bemmel – ligt uitstekend tussen de gezellige steden Arnhem en Nijmegen.

In het ruim opgezette woningbouwplan – gelegen aan de Halden en de Kleine Geer – zijn in Fase 1 en Fase 2 inmiddels 93 bijzonder mooie appartementen en woningen gerealiseerd. De woningen liggen op veelal ruime percelen aan een grote groene weide met speelfaciliteiten voor kinderen. Plan De Halden II  is in nauwe samenwerking met de gemeente Lingewaard ontwikkeld. Een aantal woningen en appartementen is bij woningcorporatie Waardwonen in verhuur/verkoop.

Fase 3 verkocht

In Fase 3 worden 5 rijwoningen en 2 tweekappers aan De Halden en 2 tweekappers aan de Katwijk gerealiseerd. Deze woningen sluiten fraai aan bij de architectuur en uitstraling van de eerdere twee fases. Zowel de woningen van Fase 3 als de bouwkavel zijn verkocht. De bouwwerkzaamheden door Aannemingsbedrijf Janssen-Groesbeek b.v. vorderen gestaag. Zij streven ernaar om de eerste woningen voor de bouwvak 2017 op te leveren. De Halden II nadert zo haar definitieve vorm! Maar we zijn nog niet klaar….

Fase 4

In De Halden II is nog ruimte voor enkele woningen. Heb je belangstelling om ook nieuw te wonen in deze fijne jonge wijk? Laat het Guijt Makelaardij dan even weten, dan nemen ze contact met je op zodra de laatste woningen in verkoop komen.

Guijt Makelaardij
Langstraat 1
6691 EA Gendt
T 0481-427777
E makelaardij@guijt.nl

Uitvoering

Aannemingsbedrijf Janssen-Groesbeek b.v.

Mooksebaan 10
6562 ZS Groesbeek

Postbus 215
6560 AE Groesbeek

T   024 – 397 53 93
E   info@janssen-groesbeek.nl