Haarsteeg – Victoria

In verkoop

Aangenaam…Victoria!

Tussen de Mommersteeg en de Kavelingweg in Haarsteeg wordt op dit moment nieuwbouwplan Victoria Haarsteeg gerealiseerd. Een moderne en ruim opgezette nieuwbouwwijk die in meerdere fases gebouwd zal worden. De wijk omvat 161 nieuwbouwwoningen die geschikt zijn voor zowel starters als jonge gezinnen, families en senioren. Van rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande woningen; allemaal met die fraaie karakteristieken van de jaren dertig. Van de eerste 50 woningen van Victoria Haarsteeg worden de laatste woningen binnenkort opgeleverd.

Deelplan 2 in verkoop!

Ook het tweede deelplan is goed ontvangen, vele woningen zijn al verkocht en de meeste overige staan onder optie. Daarom is gekozen om nog meer woningen toe te voegen aan dit deelplan. Bekijk ze snel via de woningaanbod pagina. Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar!

Victoria is ruim van opzet, heeft voldoende speelplekken voor kinderen en biedt een weids uitzicht op het Brabantse polderlandschap met veel groen. Woon je in Haarsteeg dan krijg je het beste van twee werelden: dorpse rust, een sfeervol en karakteristiek straatbeeld met onder andere prachtige boerderijen en landelijke ruimte, terwijl je op geringe afstand in naburig Vlijmen alles vindt wat je aan voorzieningen nodig hebt. In 15 autominuten sta je in hartje Den Bosch, waar je het goede Brabantse leven kunt proeven. Je woont bovendien heel centraal, want de nabijgelegen A59 verbindt je in een mum van tijd met alle windstreken van het land.

Informatie over Victoria

Voor alle ins en outs bezoek je de projectsite van Victoria.

Bekijk hier de promotiefilm en de virtuele tour van het plan.

 

V.o.f. Victoria Haarsteeg is een samenwerkingsverband tussen Jansen Bouwontwikkeling B.V. en KlokGroep B.V.

Maak kennis met Haarsteeg

Wonen in Haarsteeg betekent genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. Een prachtig polderlandschap, uitgestrekte weilanden en diverse recreatieplassen om in de zomer een verfrissende duik te nemen. Haarsteeg kenmerkt zich door idyllische en karakteristieke woningen, boerderijen en gebouwen die het dorp een pittoreske uitstraling geven. De tijd lijkt wel even stil gestaan te hebben. Victoria profiteer je van sfeervol en rustig wonen in een landelijke omgeving terwijl je ook graag de buurdorpen bezoekt, zoals Vlijmen en het charmante vestingstadje Heusden. Het is aagenaam wonen in Haarsteeg!

Beleef Haarsteeg!

Haarsteeg is een klein dorp met ongeveer 2.000 inwoners en valt, net als Nieuwkuijk en Vlijmen, onder de gemeente Heusden. Doordat het dorp klein is heerst er een knusse, vertrouwde en gemoedelijke sfeer. Haarsteeg is een typisch dorp waar men elkaar ook daadwerkelijk kent. Iedere dag genieten de inwoners van Haarsteeg van alle rust, ruimte en natuur. Dit spreekt kinderen natuurlijk ook aan. Zij kunnen veilig buitenspelen en lekker ravotten. Het is dus niet alleen aangenaam wonen in Haarsteeg, maar ook aangenaam opgroeien!

Wonen in Haarsteeg betekent genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. De combinatie van dorpse sfeer, natuur, ruimte en alle voorzieningen in de buurt maakt Haarsteeg een fijne plek om te wonen. In de directe omgeving van Haarsteeg vindt je alle benodigde dagelijkse voorzieningen. De kinderen hoeven niet lang naar school te fietsen, want Haarsteeg heeft haar eigen basisschool. Daarnaast zijn er in Haarsteeg ook enkele sportverenigingen zoals een voetbalclub en een manege. Voor je dagelijkse boodschappen ga je naar buurdorp Vlijmen, met supermarkten, winkels, maar ook basisonderwijs, kinderdagopvang, (sportverenigingen) en nog veel meer. In 15 autominuten sta je in bourgondische centrum van ‘s-Hertogenbosch. Gezellige terrasjes, veel leuke winkels en een scala aan stadse voorzieningen. De A59 bevindt zich op een paar minuten rijden van Haarsteeg. De snelweg brengt je vlot naar ‘s-Hertogenbosch, Tilburg of bijvoorbeeld het westen van het land.

Erop uit!

De lekkerste spareribs vindt u gewoon in Haarsteeg. Restaurant Ribs & Dips staat bekend om haar spareribs, die maar liefst in acht verschillende smaken te bestellen zijn. Het restaurant beschikt over een terras waar u in de zomeravonden gezellig kunt zitten met vrienden of familie. In Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen kunt u heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden en genieten van uitgestrekte bossen en lange zandvlaktes. Het park wordt ook wel de Brabantse Sahara genoemd vanwege de hoge zandheuvels en weidse stuifzandgebieden. Een uniek stukje natuur in Nederland. En nogmaals noemen we Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch. De ideale stad om lekker te shoppen of gezellig een drankje te drinken op een terras. Met de vele musea, theaters, concertzalen en een rijke geschiedenis is er voor de cultuurliefhebber ook genoeg te ontdekken en te beleven.


Individuele woonwensen zijn altijd bespreekbaar!

Voor actuele informatie neem je contact op met onze makelaars.


Victoria is in trek… en hoe! In korte tijd zien we een zeer vlotte verkoop.

Proef de sfeer…

victoria_haarsteeg_f1_rijwoning_01_150dpi victoria_haarsteeg_f1_rijwoning_03 victoria_haarsteeg_f1_rijwoning_02

Rijwoningen

victoria_haarsteeg_f1_tweekapper_02

Twee-onder-een-kapwoningen
in twee varianten

victoria_haarsteeg_f1_vrijstaand_01

Vrijstaande woningen

Impressies van de rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen in Fase 1/1B. Meer informatie is te vinden op de projectsite. Wil je de brochure bekijken? Hier kun je de brochure downloaden.

Voor meer informatie over nieuwbouwplan Victoria neem je contact op met:

Staete Makelaars Vlijmen
Plein 7A
5251 AS  Vlijmen
T  073 – 511 70 00

of

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211LX  ‘s-Hertogenbosch
T  073 – 612 23 44Aanhef Dhr.Mvr.
Voorletters *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres *
Mobiel *
Telefoon *
Bericht *
captcha
* Verplichte velden