Heesch – Narcisveld Fase 4

Binnenkort in verkoop

Narcisveld … Brabants gemoedelijk en gezellig

In het centrum van gezellig Heesch wordt plan Narcisveld – genoemd naar de aangrenzende Narcislaan – in fases gerealiseerd. De ligging is ideaal, met alle benodigde voorzieningen op loopafstand. Narcisveld omvat hoek- en tussenwoningen, halfvrijstaande woningen en patiowoningen.
De woningen hebben een lichte moderne architectuur en zijn bestemd voor een brede doelgroep: starters, gezinnen en senioren. Ieder met eigen specifieke woonwensen. In Narcisveld voel je je snel thuis!

Eerder werden al 25 woningen gerealiseerd aan de Hadewychstraat: 4 hoekwoningen, 10 starters(tussen)woningen, 8 halfvrijstaande woningen en 3 patiowoningen. Maar we hebben nog meer voor je in petto, want…

Fase 4 is in voorbereiding!

Fase 4 – de laatste fase met koopwoningen – ligt deels aan de J.F. Kennedystraat en deels aan de Hadewychstraat. We borduren hier verder op de eigentijdse frisse stijl van de vorige fases: modern met een dorps karakter. Fase 4 biedt:

  • 5 tussenwoningen | Hadewychstraat
  • 2 hoekwoningen | Hadewychstraat
  • 6 patiowoningen | J.F. Kennedystraat en Hadewychstraat.

Naast diverse opties die standaard worden aangeboden denken we graag mee met individuele woonwensen. De patiowoningen zijn zelfs flexibel in te delen: ideaal met de slaap- en badkamer beneden of optioneel als volledig ingedeelde eengezinswoning. Niet alleen senioren maar ook kleine gezinnen kunnen hier heerlijk wonen. Dit woningtype heeft bovendien een nieuwe aantrekkelijke gevelsteencombinatie. Alle woningen worden gebouwd met Woningborg-garantie.

Sneak Preview

Wil je alvast een idee krijgen van wat je kunt verwachten in Fase 4?

Patiowoningen aan de John F. Kennedystraat (links)
Patiowoningen en rijwoningen aan de Hadewychstraat (midden/rechts)
Situatie Fase 4

Heb je nu al interesse?

Fase 4 is wéér mooi! Wil je ook graag ideaal centraal wonen in Heesch met ruimte voor jouw individuele woonwensen? Neem dan alvast contact op met onze makelaar, Bernheze makelaars & adviseurs in Uden. Zodra het plan in verkoop komt word je door hen benaderd!

Bernheze makelaars & adviseurs
Bitswijk 10
5401 JB Uden
T 0413-243818

 

Narcisveld … Brabants gemoedelijk en gezellig

In het centrum van gezellig Heesch wordt plan Narcisveld – genoemd naar de aangrenzende Narcislaan – gerealiseerd. De ligging is ideaal, met alle benodigde voorzieningen op loopafstand. Narcisveld omvat hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en bungalows. De architectuur is dorps met een lichte moderne toets. Iedereen kan er terecht: starters, gezinnen en senioren. Natuurlijk is er ruimte voor specifieke woonwensen. Zo voel je je snel thuis in Narcisveld!

De Hadewychstraat en de John F. Kennedystraat worden weer een stukje completer. Fase 4 rond Narcisveld af. Aan de Hadewychstraat worden 2 hoekwoningen, 5 tussenwoningen en 3 bungalows gerealiseerd. Nét ‘om de hoek’, aan de John F. Kennedystraat worden nog eens 3 bungalows gerealiseerd. Door de flexibele indeling van de bungalows – standaard uitgevoerd met de slaap- en badkamer beneden of optioneel als volledig ingedeelde eengezinswoning – kunnen zowel senioren als gezinnen hier heerlijk wonen.

Heesch onder de loep

Omgeven door bos en landerijen ligt het Brabantse dorp Heesch. Het dorp maakt onderdeel uit van de groene gemeente Bernheze die uit 5 kernen bestaat. Ook de dorpen Nistelrode, Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch en Loosbroek behoren tot Bernheze. Heesch is met ca. 13.000 inwoners de kern die ook het gemeentehuis huisvest.
In Heesch vind je de typisch dorpse sfeer die zo bij Brabant past. Gemoedelijkheid en gezelligheid komen samen op een plek die naast rust en groene ruimte ook een levendige sfeer biedt. Het is een dorp waar je om meer dan één reden wil wonen. Jong of oud: het dorp heeft alles wat je nodig hebt om fijn te wonen en te leven. Hier vind je naast een diversiteit aan winkels en supermarkten drie basisscholen, een VMBO-T school, kinderopvang, BSO, (medische) zorgpraktijken, vele (sport)verenigingen, een theater- en filmhuis en gezellige horeca. De halte voor de bus die je naar het centrum, Grave of Den Bosch brengt ligt vlak om de hoek. Via de A50 en de A59 is Heesch uitstekend bereikbaar. In minder dan een autokwartier ben je in de gezellige centra van Oss en Uden, waar ook streekziekenhuis Bernhoven is gevestigd.

Vrije tijd

Voor voetbal, tennis, paardensport en vele andere vrijetijdsbestedingen kun je in Heesch uitstekend terecht. Een avondje cultuur snuiven? In Theater en filmhuis De Pas bezoek je voorstellingen van bekend en aanstormend talent of kijk je een goede film. Wil je de benen strekken en de natuur in? Ook dan is het in de gemeente Bernheze goed toeven. Binnen enkele minuten ben je uit de dorpskernen en in de natuur. Hier kun je wandelen en fietsen door de landerijen, genieten van het nabij liggende aboretum – een bomentuin – in natuurgebied De Hooge Vorssel. Ook het bezoeken van historische monumenten zoals het prachtige Kasteel Heeswijk in Heeswijk-Dinther, een prachtig gerestaureerde waterburcht uit de 11e eeuw, behoort tot de vele mogelijkheden.

Naamsherkomst

Heesch heeft haar naam te danken aan het Oergermaanse woord haisjô, dat `jong beukenbos` of `kreupelhout` betekent. Deze houtsoort kwam voor op de droge gronden in de omgeving. De naam ‘Bernheze’ is waarschijnlijk afkomstig van twee woorden. Wikipedia meldt hierover het volgende: ‘De gemeente is genoemd naar een hoeve, Bernhese geheten, die in 1196 aan de Abdij van Berne werd geschonken. Deze abdij bevond zich in de middeleeuwen nog in het dorpje Bern. De gemeente is dus indirect naar dit dorpje vernoemd. De betekenis van Bernhese is tweeledig: Bern staat voor ‘born’, dat bron of water betekent.´Hese´ staat voor bos. Letterlijk betekent Bernheze dus ‘water en bos’. Deze twee natuurlijke elementen worden weergegeven in het wapen van Bernheze.

 

 


Individuele woonwensen zijn altijd bespreekbaar!

Voor actuele informatie neem je contact op met onze makelaar.


Fase 4 is in voorbereiding!

Fase 4 – de laatste fase met koopwoningen – ligt aan de J.F. Kennedystraat en de Hadewychstraat. We borduren hier verder op de eigentijdse frisse stijl van de vorige fases. Fase 4 biedt:

  • 5 tussenwoningen | Hadewychstraat
  • 2 hoekwoningen | Hadewychstraat
  • 6 patiowoningen | J.F. Kennedystraaten en Hadewychstraat.

Naast diverse opties die standaard worden aangeboden denken we graag mee met individuele woonwensen. De patiowoningen zijn zelfs flexibel in te delen: ideaal met de slaap- en badkamer beneden of optioneel als volledig ingedeelde eengezinswoning. Deze woningen hebben bovendien een nieuwe aantrekkelijke gevelsteencombinatie. Alle woningen worden gebouwd met Woningborg-garantie.

Sneak Preview

Wil je alvast een idee krijgen van wat je kunt verwachten in Fase 4?

Patiowoningen aan de John F. Kennedystraat (links)
Patiowoningen en rijwoningen aan de Hadewychstraat (midden/rechts)
Situatie Fase 4

Heb je nu al interesse?

Fase 4 is wéér mooi! Wil je ook graag ideaal centraal wonen in Heesch met ruimte voor jouw individuele woonwensen? Neem dan alvast contact op met onze makelaar, Bernheze makelaars & adviseurs in Uden. Zodra het plan in verkoop komt word je door hen benaderd!

Bernheze makelaars & adviseurs
Bitswijk 10
5401 JB Uden
T 0413-243818

 

Voor meer informatie over Fase 4 van plan Narcisveld kun je contact opnemen met:

Bernheze makelaars & adviseurs
Bitswijk 10
5401 JB Uden
T 0413-243818Aanhef Dhr.Mvr.
Voorletters *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres *
Mobiel *
Telefoon *
Bericht *
captcha
* Verplichte velden