Heumen – Heumen Noord Fase III

In verkoop

Landelijk wonen bij bossen en water

Laatste bouwkavels! kijk op www.heumennoord.nl

Op steenworp afstand van Malden en Wijchen en dichtbij Nijmegen bevindt zich plan Heumen Noord. Het plan van ca. 90 woningen ligt aan de rand van Heumen, ten zuiden van de Jan J. Ludenlaan en grenst direct aan het buitengebied. Hier geniet je van een rustige groene woonomgeving en groeien kinderen heerlijk op met alle voorzieningen binnen handbereik. De nieuwbouwwoningen zijn inmiddels allemaal verkocht. Wel zijn nog zes bouwkavels beschikbaar voor het bouwen van een woning naar eigen wens. 

Plan Heumen Noord – gelegen op de hoek van de Looistraat en de Oude Boterdijk in Heumen – biedt mooi, landelijk en rustig wonen. Het dorp ligt ten zuiden van Nijmegen – aan de Maas – in het uiterste puntje van Gelderland dat grenst aan zowel Brabant als Limburg. Hier geniet je van een rustige, bos- en waterrijke woonomgeving. Jansen Bouwontwikkeling realiseert Fase III ten noorden van de inmiddels gerealiseerde fases.

Fase III splinternieuw en tóch vertrouwd

Fase III is splinternieuw, maar toch weer heel erg vertrouwd. Want in deze laatste fase is ruimte voor nog meer mooie rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen die qua sfeer en stijl naadloos aansluiten bij de architectuur van de eerste twee fases.

Laatste kans om te wonen in Heumen Noord…

Wil je toch nog graag in Heumen Noord wonen? Wellicht is één van de bouwkavels dan iets voor jou!

Neem snel contact op met Hans Janssen Garantiemakelaars of Twan Kesseler Makelaar als je meer wil weten.

 

Wil je je dromen waarmaken in Heumen Noord? Bekijk het plan op de projectwebsite www.heumennoord.nl.

heumennoordf3_vogelvlucht

Vogelvluchtimpressie van Heumen Noord 2017

Heumen Noord is een gezamenlijke ontwikkeling van Jansen Bouwontwikkeling en KlokOntwikkeling.

Heumen is een groen en landelijke gelegen dorp ten zuiden van Nijmegen. Het dorp ligt aan de Maas, in het uiterste puntje van Gelderland dat grenst aan zowel Brabant als Limburg. De nieuwe wijk Heumen Noord ligt op de hoek van de Looistraat en de Oude Boterdijk. In Fase III worden hoekwoningen, tussenwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen gerealiseerd. Qua architectuur sluit deze fase mooi aan bij de aantrekkelijke sfeer en stijl van de inmiddels gerealiseerde woningen in Heumen-Noord.

Landelijk wonen bij bossen en water

De gemeente Heumen bestaat uit 4 dorpen: Heumen, Malden, Overasselt en Nederasselt. Het dorp Heumen zelf telt ca. 1.575 inwoners, waar plan Heumen Noord een kleine verandering in brengt. Heumen is de perfecte woonplaats als je op zoek bent naar rust en ruimte, een plek waar kinderen veilig kunnen spelen en opgroeien. Je vindt er onder andere lokale winkels en horecagelegenheden, BSO, een basisschool en een ruim aanbod aan (sport)verenigingen. Voor meer voorzieningen kun je snel en uitstekend terecht in het naastgelegen dorp Malden. Je vindt er een ruime variatie van winkels, scholen, restaurantjes, een bioscoop, een bowlingbaan, (medische) zorgvoorzieningen en nog veel meer. Nijmegen biedt veel keuze aan middelbare scholen. Door de centrale ligging ben je vlot in Malden of Nijmegen. De A73 brengt je snel naar andere delen van Gelderland, Brabant en Limburg.

Wat doe je in je vrije tijd?

Op het gebied van sport is er in en om Heumen genoeg te beleven. Wil je bijvoorbeeld voetballen, tennissen, paardrijden of korfballen? Dat kan bij verschillende sportverenigingen. Er is zelfs een skate/skeeler- en natuurijsvereniging. En ook het eeuwenoude Sint Georgiusgilde – een schuttersgilde dat al actief was rond 1445 – mag zeker niet in het rijtje ontbreken. De ultieme sportieve beleving krijg je als je gaat zweefvliegen vanuit Malden en in vogelvlucht de prachtige omgeving verkent.

De prachtige bos- en waterrijke omgeving rond Heumen en in het Rijk van Nijmegen nodigen uit om vele fraaie wandel-, fiets- of zelfs skeelertochten te maken. Hiervoor ga je bijvoorbeeld naar de Overasseltse Vennen en de Hatertse Vennen. Of je vertrekt met een bootje vanuit de jachthaven om lekker te genieten op de meanderende Maas die aan Heumen grenst. Steek je de rivier over, dan kom je uit bij de Kraaijenbergse Plassen bij Cuijk. Ook de Mookerplas is bereikbaar over het water. Een aanrader voor de leukste dagjes weg.

Eén keer per jaar doet de Nijmeegse vierdaagse het dorp aan. Vele wandelaars uit binnen- en buitenland knopen vier dagen lang de loopschoenen onder en lopen op dag 4 vlak achter de jonge wijk Heumen Noord langs. Klap je je stoel daar uit, dan zit je op de eerste rang!

In Nijmegen – ’s lands oudste stad, op slechts 15 autominuten afstand – is veel moois te zien en leuks te beleven. Een charmante stad vooral, met een méér dan uitstekend aanbod op het gebied van winkels, uitgaan, sport, cultuur, en historie. De aanwezigheid van een ruime keuze aan onderwijs op alle niveaus, de Radboud Universiteit en uitstekende ziekenhuizen maakt je wensenlijstje helemaal compleet.

Interesse? Bekijk het plan op de projectwebsite www.heumennoord.nl


Alle informatie vind je op www.heumennoord.nl.

Voor de meest actuele informatie neem je contact op met onze makelaars.

Individuele woonwensen? We denken graag met je mee!


Tussenwoningen type A – Verkocht!

Alle tussenwoningen in Fase III zijn type A
heumennoordf3_rijwoning_a

Hoekwoning type B – Verkocht!

heumennoordf3_rijwoning_b
Hoekwoning type B witgekeimd met langskap

Hoekwoningen type C – Verkocht!

heumennoordf3_rijwoning_b heumennodordf3_rijwoning_d heumennoordf3_rijwoning_c heumennoordf3_rijwoning_a
Hoekwoningen type C eerste verdieping witgekeimd met langskap

Hoekwoningen type D – Verkocht!

heumennodordf3_rijwoning_d
Hoekwoningen type D witgekeimd met dwarskap

Twee-onder-één-kapwoningen type E – Verkocht!

heumennoordf3_tweekapper1
Twee-onder-een-kapwoningen type E

Twee-onder-een-kapwoningen type F – Verkocht!

heumennoordf3_tweekapper_wit heumennoordf3_vrijstaand_bruin
Twee-onder-een-kapwoningen type F

Vrijstaande woningen type G – Verkocht!

heumennoordf3_vrijstaand_wit heumennoordf3_vrijstaand_bruin
Vrijstaande woningen type G

 

Voor nadere informatie over Heumen Noord Fase III kun je contact opnemen met:

Hans Janssen Garantiemakelaars
St. Canisiussingel 19h
6511 TE Nijmegen
T 024-3244244

of

Twan Kesseler Makelaar
Promenade 4
6581 BV Malden
T 024-3880804Aanhef Dhr.Mvr.
Voorletters *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres *
Mobiel *
Telefoon *
Bericht *
captcha
* Verplichte velden