Wijchen – Huurlingsedam

In verkoop

Huurlingsedam, een ‘dorp’ op zich…

Op 25 mei 2009 startte onder enorme belangstelling de verkoop van de eerste woningen van plan Huurlingsedam in Wijchen. Inmiddels is plan Huurlingsedam een heus klein dorp met veel water en groen waar het heerlijk toeven is. Hier geniet je van alle rust en gezelligheid van een dorp met alle voorzieningen van Wijchen. Wat wil je nog meer?

Meer dan een woonwijk…

Wonen in een ruim opgezette wijk, tussen het groen en met alle voordelen van mooi Wijchen en de stad Nijmegen dichtbij? Dat kan in de Wijchense wijk Huurlingsedam, een nieuwe woonwijk met een uitgesproken eigen karakter. Hier vind je geen saaie woningblokken, maar veel variatie in woningsoorten en prijsklassen. Van betaalbare starterswoningen tot luxe vrijstaande woningen: in Huurlingsedam is ruimte voor iedere smaak en alle levensstijlen.
In Huurlingsedam is alles in de buurt wat het leven prettig maakt. Niet alleen het centrum van Wijchen ligt vlakbij. Ook de natuur van het Wijchense Meer en de recreatieplassen De Berendonck en De Groene Heuvels ligt comfortabel in de buurt.

Jansen Bouwontwikkeling B.V. realiseert in diverse fases in totaal 86 woningen verspreid over het plan. Het gaat om diverse woningtypes in verschillende prijsklassen. Voor alle actuele informatie bezoek je de projectwebsite www.huurlingsedam.nl.

 

Huurlingsedam, een ‘dorp’ apart…

Op 25 mei 2009 startte onder enorme belangstelling de verkoop van de eerste woningen van plan Huurlingsedam in Wijchen. Inmiddels is plan Huurlingsedam een heus klein dorp met veel water en groen waar het heerlijk toeven is. Hier geniet je van alle rust en gezelligheid van een dorp met alle voorzieningen van Wijchen. Wat wil je nog meer? Jansen Bouwontwikkeling B.V. realiseert in diverse fases in totaal 86 woningen verspreid over het plan. Het gaat om diverse woningtypes in verschillende prijsklassen. Nieuwsgierig? Bekijk de projectwebsite www.huurlingsedam.nl!

Wijchen in het kort

Wijchen is een gemeente met 7 kernen: Alverna, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen-Leur, Niftrik en Wijchen. In het dorp Wijchen wonen ruim 36.000 inwoners. Wijchen ligt te midden van weidse, groene en waterrijke natuur – met bossen, vennen en meertjes – ingeklemd tussen de Maas en de Waal. De ligging tegen ‘s lands oudste stad Nijmegen op hooguit 15 autominuten afstand biedt de inwoners veel extra, zoals een gezellig centrum, vele winkels, historie, kunst en cultuur, uitgaan, uitstekende ziekenhuizen en de Radboud Universiteit.

Vrije tijd en ontspanning

Voor ontspanning hoef je niet ver weg. Wijchen heeft namelijk veel te bieden. Wandel of fiets bijvoorbeeld door de bossen rond Alverna, de Berendonck en de Overasseltse en Hatertse vennen. Met de fiets- en voetveren over de Maas bij Batenburg en Niftrik kunnen vele fiets- of wandelroutes gecombineerd of ingekort worden. Recreëren aan het water doe je bij De Berendonck of de Groene Heuvels, waar veel wateractiviteiten mogelijk zijn. Kasteelliefhebbers treffen in de gemeente diverse kastelen aan, nog intact of als ruïne. Een evenement of activiteit bezoeken? Ieder jaar trekken grote aantallen internationale lopers tijdens de befaamde Nijmeegse vierdaagse door het centrum en worden naast vele andere activiteiten en evenementen, onder andere de jaarlijkse Kasteelfeesten rond het Kasteel van Wijchen georganiseerd. Kortom: geen dag is hetzelfde in het Wijchense!

Bereikbaarheid

Wijchen is uitstekend te bereiken: het dorp ligt aan de A326, de verbindingsweg tussen de A50 richting Arnhem-Eindhoven en de A73 richting Venlo. Het openbaar vervoer is prima geregeld met zelfs een NS-verbinding tussen Nijmegen en ’s-Hertogenbosch. Een uitgebreid busnetwerk zorgt voor een goede openbaarvervoerverbinding met de regio.

Voor nadere informatie over plan Huurlingsedam kun je contact opnemen met:

Driessen Makelaardij
Kasteellaan 23
6602 DB Wijchen
T 024 – 6490100Aanhef Dhr.Mvr.
Voorletters *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres *
Mobiel *
Telefoon *
Bericht *
captcha
* Verplichte velden