J. Thijssenstraat 1A – Nederasselt | easy living

Binnenkort/direct beschikbaar

Rustig wonen in Nederasselt

Rustig wonen in een mooie omgeving, in landelijk gelegen Nederasselt? In het centrum van Nederasselt – aan de
J. Thijssenstraat 1A, nabij basisschool De Tandem – staat deze 3-onder-een-kap semibungalow. Deze woning biedt gelegenheid om beneden te wonen én te slapen.

Direct beschikbaar

Deze semi-bungalow (bouwjaar 2011) is bijzonder aantrekkelijk voor zowel senioren als voor jonge stellen. De woning kenmerkt zich door een bijzondere, eigentijdse architectuur die onder andere tot uitdrukking komt in fraai metselwerk met speelse ornamenten en een zinken bekleding van het opgaande metselwerk. De woning biedt een volledig woonprogramma op de begane grond: je kunt beneden wonen met een ruime slaapkamer en badkamer. De eerste verdieping is geheel vrij in te richten. In de achtertuin bevindt zich een houten berging. Er is parkeergelegenheid voor de deur.

 

Over Nederasselt

Nederasselt is een klein landelijk dorp gelegen aan de Maas, ca. 10 km ten zuidwesten van Nijmegen. De kern, deel uitmakend van de gemeente Heumen, ligt in een mooie natuurlijke omgeving. Ten zuiden liggen de uiterwaarden aan de Maas en ten noorden liggen het Broek, een van oorsprong laaggelegen gebied, en het Overasselts vennengebied. Recreatiegebieden zoals de Berendonck en de Mookerplas liggen nabij, evenals de golfbaan bij Alverna en het zweefvliegveld Maldens vlak.

De gemeente Heumen bestaat uit de dorpskernen Heumen, Overasselt, Nederasselt en Malden en heeft ca. 16.600 inwoners. Binnen de gemeente Heumen heeft de grootste kern Malden de hoofdrol voor wat betreft voorzieningen in de vorm van o.a. winkels en scholen, horeca, musea en een bioscoop. Hoewel Nederasselt deel uitmaakt van de gemeente Heumen, is een gang naar het prachtige vestingstadje Grave met kleine haven op korte afstand van ca. 2,5 km snel gemaakt. Van het nabije rivierenlandschap gaat een grote aantrekkingskracht uit. De historische stad Nijmegen – liggend aan de Waal – biedt een extra aantal voorzieningen, waaronder grote winkelcentra, theaters en musea, maar bijvoorbeeld ook uitstekende ziekenhuizen en de universiteit.
Nederasselt is prima bereikbaar.

Direct beschikbaar: J. Thijssenstraat 1A, 6612 BA in Nederasselt

Deze semi-bungalow (bouwjaar 2011) is bijzonder aantrekkelijk voor zowel senioren als voor jonge stellen. De woning kenmerkt zich door een bijzondere, eigentijdse architectuur die onder andere tot uitdrukking komt in fraai metselwerk met speelse ornamenten en een zinken bekleding van het opgaande metselwerk. De woning biedt een volledig woonprogramma op de begane grond: je kunt beneden wonen met een ruime slaapkamer en badkamer. De eerste verdieping is geheel vrij in te richten. In de achtertuin bevindt zich een houten berging. Parkeergelegenheid voor de deur.

Wat heeft deze woning te bieden?

  • Inhoud ca. 407 m³
  • Woonoppervlakte ca. 112 m²
  • Perceelsoppervlakte ca. 178 m²
  • Begane grond: hal met toilet en meterkast, een lichte woonkamer met open keuken en een slaapkamer met doorgang naar complete badkamer (met Villeroy & Boch sanitair met o.a. vrijhangende toiletten)
  • Verdieping: de verdieping is bereikbaar met een vaste trap, en is naar wens in te richten met bijvoorbeeld een extra slaapkamer, een tweede badkamer en/of een hobbykamer.

Prijs € 199.000,- k.k.

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak met onze makelaar! Zij vertellen je graag meer over deze fijne woning.

Driessen Makelaardij
Kasteellaan 23
6602 DB Wijchen
T024-6490100
Einfo@driessenmakelaardij.nl

 

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak met onze makelaar! Zij vertellen je graag meer over deze fijne woning.

Driessen Makelaardij
Kasteellaan 23
6602 DB Wijchen
T024-6490100
Einfo@driessenmakelaardij.nlAanhef Dhr.Mvr.
Voorletters *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres *
Mobiel *
Telefoon *
Bericht *
captcha
* Verplichte velden