Kerkdriel – Kerkdriel Noord Fase 4

Verkocht

Kleurrijk Kerkdriel… thuis tussen Maas en Waal

In het oosten van de Bommelerwaard – tussen de rivieren de Waal en de Maas – ligt Kerkdriel, een dorp waar het goed toeven is. Het dorp ademt niet alleen ruimte en rust, maar is tegelijkertijd een gezellige en levendige plek waar watersport aantrekkingskracht heeft voor jong en oud. Kerkdriel wordt nog aantrekkelijker door de realisatie van nieuwbouwplan Kerkdriel-Noord, met een diversiteit aan woningen te midden van watergangen en groen.

In plan Kerkdriel-Noord – het voormalige buurtschap ‘De Hoorzik’ – zijn in Fase 1|2 6 hoekwoningen, 8 starterswoningen (tussenwoningen) en 4 halfvrijstaande woningen gerealiseerd. Fase 3 biedt fraai wonen aan het water in 6 halfvrijstaande woningen en 2 vrijstaand-geschakelde woningen.

Fase 4 uitverkocht!

In korte tijd zijn alle woningen van Fase 4 verkocht! Niet vreemd want ook deze fase is weer mooi!
Naarmate de woningbouw in de Kersenbuurt vordert wordt de wijk steeds aantrekkelijker.  Fase 4 heeft hele mooie woningen in petto, in dezelfde mooie sfeer en stijl als de woningen van Fase 3 die aan de Reginastraat zijn gebouwd. Wij realiseren er 6 twee-onder-een-kapwoningen aan de Karinastraat, 4 hoekwoningen en 4 tussenwoningen aan de Meikersstraat en 2 hoekwoningen en 5 tussenwoningen aan de Violastraat.
Alle woningen hebben die aantrekkelijke, zeer aansprekende dorpse architectuur met jaren dertig karakteristieken. Een aantal woningen heeft fraaie gedraaide kappen, er worden verschillende gevelstenen toegepast en ook licht keimwerk her en der maakt het straatbeeld aantrekkelijk en fris.

 

Uitvoering

Bouwbedrijf Van Grunsven Nijmegen B.V.

Bijsterhuizen 11-64
6546 AS  Nijmegen

Postbus 6682
6503 GD  Nijmegen

T   024 – 343 07 00

Architect

Marquart Architecten B.V.

Pieter Breughelstraat 12
4941 ZB Raamsdonksveer

Postbus 163
4940 AD Raamsdonksveer

T  0162 – 51 80 98
E  info@marquart.nl