Kerkdriel – Kerkdriel Noord Fase 3

Verkocht

Kerkdriel… tussen Maas en Waal

In het oosten van de Bommelerwaard – tussen de rivieren de Waal en de Maas – ligt Kerkdriel, een dorp waar het goed toeven is. Het dorp ademt niet alleen ruimte en rust, maar is tegelijkertijd een gezellige en levendige plek waar watersport aantrekkingskracht heeft voor jong en oud. Kerkdriel wordt nog aantrekkelijker door de realisatie van nieuwbouwplan Kerkdriel-Noord, met een diversiteit aan woningen te midden van watergangen en groen.

In plan Kerkdriel-Noord – het voormalige buurtschap ‘De Hoorzik’ – zijn in Fase 1|2 6 hoekwoningen, 8 starterswoningen (tussenwoningen) en 4 halfvrijstaande woningen gerealiseerd. Fase 3 biedt fraai wonen aan het water in 6 halfvrijstaande woningen en  2 vrijstaand-geschakelde woningen. Deze fase is op dit moment in aanbouw.

Fase 3 is verkocht, Fase 4 in aantocht!

Alle woningen in Fase 3 zijn inmiddels verkocht, maar wie toch de zinnen heeft gezet op wonen in Kerkdriel Noord kan gerust ademhalen: Fase 4 is in aantocht!

Wat gaan we bouwen?

Dit najaar wordt gestart met de verkoop van Fase 4. Deze fase heeft weer hele mooie woningen in petto, in dezelfde mooie sfeer en stijl als de woningen van Fase 3 die momenteel aan de Reginastraat worden gebouwd.  Wat kun je verwachten?

  • 6 twee-onder-een-kapwoningen aan de Karolinastraat
  • 7 rijwoningen (2 hoek- en 5 tussenwoningen) aan de Violastraat, en
  • 8 rijwoningen (4 hoek- en 4 tussenwoningen) aan de Meikerstraat.

Het straatbeeld wordt mooi gevarieerd. Een aantal woningen heeft fraaie gedraaide kappen en ook licht keimwerk dat bij diverse woningen wordt toegepast maakt het beeld aantrekkelijk en fris.

Nu al belangstelling?

Heb je interesse in één van de nieuwe woningen in Fase 4? Laat het dan weten aan onze makelaar, Havermans Makelaardij o.z. in Kerkdriel. Zodra deze fase in verkoop komt wordt je door hen geïnformeerd. In de tussentijd kun je natuurlijk altijd onze website in de gaten houden voor de laatste ontwikkelingen.

Havermans Makelaardij o.z.
Kerkstraat 22
5331 CE Kerkdriel
T 0418 – 635353

 

Referentie-impressie van project Kerkdriel Noord Fase 3

Uitvoering Fase 3

Bouwbedrijf Sleenhoff B.V.

Vijverlaan 4
6602 CX Wijchen

T   024 – 641 2523
E   info@sleenhoffbouw.nl

 

Architect

Marquart Architecten B.V.

Pieter Breughelstraat 12
4941 ZB  Raamsdonksveer

Postbus 163
4940 AD Raamsdonksveer

T   0162 – 518098
E   info@marquart.nl