Loon op Zand – Aan de Bosrand Fase 2

Verkocht

Loon op Zand……  natuurlijk sfeervol wonen in het hart van Brabant

Aan de Bosrand ligt aan de zuidoostelijke rand van Loon op Zand, in de wijk Molenwijck-Zuid, direct ten zuiden van de Ambrosiusstraat. De mooie landelijke omgeving en het vele natuurschoon in Loon op Zand laat je genieten van bos, heide, vennen en duinen maar ook van fraaie landerijen. Het gemoedelijke en gezellige dorp heeft een veelzijdig karakter, kent vele landschappen en heeft veel te bieden voor jong en oud. In Aan de Bosrand vind je alles wat je nodig hebt om ‘natuurlijk’ heerlijk  te wonen.

In Aan de Bosrand vind je aantrekkelijke starterswoningen, tussenwoningen, hoekwoningen en tweekappers en vrijstaande woningen met een mooie moderne architectuur die knipoogt naar de stijl van de jaren dertig. Stuk voor stuk met mooi gevarieerd metselwerk, kenmerkende dakoverstekken, veel lichtinval en fijne tuinen. Fase 1 (30 woningen) is inmiddels gerealiseerd. Welling Bouw | Onderhoud B.V. uit Wijchen is druk doende met de bouw van Fase 2, die 13 starterswoningen (hoek- en tussenwoningen), 11 ruime hoek- en tussenwoningen en 6 tweekappers omvat. Alle woningen in deze fase worden voorzien van pv-panelen en vloerverwarming op de begane grond. Met veel gevelvariatie wordt plan Aan de Bosrand extra aantrekkelijk!

Fase 2 is verkocht, maar…

Wil je ook wonen in Aan de Bosrand? Dat kan, de wijk is nog niet af! In Fase 3 verwachten we ca. 40 woningen te realiseren. De prognose voor de start van de verkoop is najaar 2017. Wat kun je verwachten in Fase 3? Mooie rijwoningen, diverse tweekappers en vrijstaande woningen, met een architectuur die voortborduurt op de eerste twee fases van dit plan. Je kunt je belangstelling hiervoor alvast aangeven bij onze makelaar, Van de Water Makelaars in Tilburg. Je bent dan de eerste die op de hoogte gebracht wordt over de start verkoop.

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg
T  013-5952952

Uitvoering

Welling Bouw | Onderhoud B.V.

Edisonstraat 20
6604 BV  Wijchen

Postbus 396
6600 AJ Wijchen

T   024 – 648 84 44
E   mail@welling.nl

Architect

Marquart Architecten B.V.

Pieter Breughelstraat 12
4941 ZB Raamsdonksveer

Postbus 163
4940 AD Raamsdonksveer

T   0162 – 51 80 98
E   info@marquart.nl