Malden-Vieracker

Verkocht

Duurzaam wonen in Malden

Aan de zuidwestelijke rand van de dorpskern van Malden worden twintig prachtige woningen in een vriendelijke en rustige woonwijk gerealiseerd. Vijftien van deze woningen zullen standaard worden uitgevoerd met een EPC van 0.0. Dit houdt in dat deze woningen energieneutraal zijn. De woningen worden voorzien van een warmtepomp en zijn daarmee gasloos. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook nog eens stuk veiliger voor de bewoners van het huis!

Groene woonwijk

Natuurlijk willen we een zo comfortabel mogelijke thuis aanbieden. Een plek waar bewoners leuk en gezellig samenwonen in een woonwijk waar kinderen fijn spelen en graag opgroeien.

Daarom is er in het project Vieracker met aandacht gekeken naar ruimte voor groen. Ten oosten van het project komt tussen de woningen en de Rijksweg een groenstrook en een wadi. Dit zorgt voor een goede geleidelijke afvoer van het hemelwater en creëert een natuurlijke scheiding. Om het geluid van het verkeer op de Rijksweg zoveel mogelijk terug te dringen wordt een speciale tuinmuur met geluidswerende en geluiddempende elementen gebouwd. Op sommige plekken wordt deze muur zelfs geïntegreerd in de garagemuur, waardoor deze nauwelijks opvalt.

Alle woningen zijn inmiddels verkocht in dit voorlopig laatste nieuwbouwproject in de dorpskern van Malden. Maar ben je geïnteresseerd in hoe mooi én duurzaam wonen samenkomen, neem dan gerust een kijkje op onze projectsite.

Hans Janssen Garantiemakelaars

St. Canisiussingel 19 H
6511 TE Nijmegen
Nederland
T 024- 3 244 244
E info@hansjanssen.nlAanhef Dhr.Mvr.
Voorletters *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres *
Mobiel *
Telefoon *
Bericht *
captcha
* Verplichte velden