Plakse Wei – Bemmel

Binnenkort in verkoop

Nieuw wonen begint in Plakse Wei

Aan de noordelijke kernrand van Bemmel, in de hoek van De Plak en de Plakselaan zal het gloednieuwe woningbouwplan Plakse Wei – met in totaal  ca. 56 woningen – gerealiseerd worden. Hier woon je prachtig. Alles valt hier op zijn plek: de rust en de gezelligheid van het Betuwse dorp Bemmel, de ligging vlakbij Park Lingezegen en de optimale bereikbaarheid vanwege uitstekende ontsluitingen naar het landelijke wegennet. Naar verwachting wordt in het voorjaar van 2018 gestart met de verkoop om aansluitend in het najaar van 2018 te kunnen starten met de bouw.

Wat is de stand van zaken

In de afgelopen periode zaten we niet stil. Eind februari 2017 heeft het college het stedenbouwkundig plan formeel goedgekeurd.  Jansen Bouwontwikkeling en de gemeente Lingewaard leggen zich de komende tijd toe op de benodigde wijziging van het bestemmingsplan.

Wat gaan wij bouwen?

In plan Plakse Wei wordt een mooie mix van woningtypes gerealiseerd, met:

  • tussenwoningen
  • hoekwoningen
  • halfvrijstaande woningen
  • vrijstaande woningen
  • seniorenwoningen.

De details zijn nog niet bekend, maar één ding mag duidelijk zijn: het wordt mooi!

plakse_wei_stedenbouwkundig plan 22-2-17
Mogelijke verkaveling plan Plakse Wei

Nu al interesse?

Wie mooi wil wonen en nu al interesse heeft in plan Plakse Wei kan zich alvast vrijblijvend inschrijven bij de makelaar.

Zaat Vastgoed Makelaardij
Van Wijkplein 1
6851 MC HUISSEN
T  026-3884003
E  zaat@zaatvastgoed.nl

 

Bemmel … veelzijdig dorp tussen de rivieren

Aan de uiterwaarden van de Waal, tussen de landerijen, tuinderijen en kassen ligt het gezellige en levendige dorp Bemmel. Het dorp heeft een grote aantrekkingskracht op jong en oud vanwege haar veelzijdige karakter en de mooie omgeving. 

Aan de noordelijke kernrand van Bemmel, in de hoek van De Plak en de Plakselaan wordt het gloednieuwe woningbouwplan Plakse Wei – met in totaal  ca. 56 woningen – gerealiseerd. Hier woon je prachtig. Alles valt hier op zijn plek: de rust en de gezelligheid van het Betuwse dorp Bemmel, de ligging vlakbij Park Lingezegen, de ideale ligging tussen Arnhem en Nijmegen en de optimale bereikbaarheid vanwege uitstekende ontsluitingen naar het landelijke wegennet. Met deze goede combinatie weet dat je een fijne plek krijgt om thuis te komen.

Wonen in een veelzijdig dorp

Bemmel is veelzijdig. Het voorzieningenniveau is goed en divers: het dorp heeft een ruim aanbod van winkels en supermarkten, kinderopvang, basisscholen, voortgezet onderwijs, gezondheidscentra en goede aansluitingen via het openbaar vervoer. Op het gebied van sport, ontspanning en verenigingsleven is genoeg te beleven. Voetballen, tennissen of misschien ruitersport? Het kan er allemaal en nog veel meer. Bemmel kent een jaarlijkse Dweildag met dweilorkesten uit binnen- en buitenland en er is een jaarlijkse ponymarkt.

Lingewaard in een notendop

Bemmel maakt onderdeel uit van de gemeente Lingewaard, een uitgestrekte gemeente met 8 kernen: Angeren, Bemmel, Doornenburg, Gendt, Haalderen, Huissen, Loo en Ressen. Bemmel heeft ca. 12.550 inwoners. De gemeente Lingewaard telt ca.  45.850 inwoners en zal in de komende jaren nog verder groeien. Het open karakter van het landelijke gebied blijft gehandhaafd. Lingewaard is rijk aan weidse, groene en waterrijke natuur, omgeven door de Waal, de Rijn en het Pannerdensch Kanaal. Vanwege de vele tuinderijen met bloemen en groenteteelt wordt Lingewaard ook wel het Westland van het Oosten genoemd. De ligging tussen Arnhem en Nijmegen biedt de gemeente het beste van de twee steden: aantrekkelijke stadscentra met de leukste winkels, restaurantjes, kroegjes, uitgaansgelegenheden,kunst, cultuur, vele onderwijsinstellingen waaronder de Radboud Universiteit en uitstekende zorgvoorzieningen. In 20 autominuten zijn beide steden gemakkelijk te bereiken.

Vrije tijd en ontspanning

Voor ontspanning hoef je niet ver weg. Lingewaard heeft namelijk veel te bieden. Wandel of fiets langs de dijken, door de uiterwaarden en niet te vergeten natuurgebied De Gelderse Poort waar je kuddes Gallowayrunderen en Konickspaarden kunt ontdekken. Steek het Pannerdensch Kanaal over met één van de drie veerponten en geniet van wat de natuur te bieden heeft. Een evenement bezoeken? Niet alleen een bezoek aan de Bemmelse ponymarkt of Dweildag maar ook de Huissense Dag, het Kersenfeest in Gendt of een bezichtinging van Kasteel Doornenburg zijn voorbeelden van aantrekkelijke uitjes. Er is nog veel meer en dus keuze genoeg voor iedereen.

Wat gaan wij bouwen?

In plan Plakse Wei wordt een mooie mix van woningtypes gerealiseerd, met:

  • tussenwoningen
  • hoekwoningen
  • halfvrijstaande woningen
  • vrijstaande woningen
  • seniorenwoningen.

De details zijn nog niet bekend, maar één ding mag duidelijk zijn: het wordt mooi!

Wil je meer weten over mooi wonen in plan Plakse Wei? Neem dan contact op met onze makelaar:

Zaat Vastgoed Makelaardij
Van Wijkplein 1
6851 MC HUISSEN
026-3884003
E  zaat@zaatvastgoed.nlAanhef Dhr.Mvr.
Voorletters *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres *
Mobiel *
Telefoon *
Bericht *
captcha
* Verplichte velden