‘s-Heerenberg – Stadspark ‘s-Heerenberg

In verkoop

Wonen met karakter

Op een prachtige locatie aan de Parklaan in ‘s-Heerenberg is Stadspark ’s-Heerenberg gerealiseerd: een karakteristiek, knus hofje met ruimte voor appartementen, hoekwoningen, tussenwoningen, halfvrijstaande woningen en bouwkavels geschikt voor vrijstaande woningen. Een buitengewoon mooie plek aan de rand van het centrum van ‘s-Heerenberg, op loopafstand van winkels, kroegjes, de bibliotheek en andere voorzieningen. Stadspark ’s-Heerenberg ligt tussen het vernieuwde Stadspark en de Parklaan. De aangrenzende wijk is al tot bloei gekomen.

Met de bouw van Stadspark ’s-Heerenberg is de laatste fase van de nieuwbouw op deze fraaie centrumlocatie gerealiseerd.

Laatste bouwkavel te koop

Situatie Stadspark 's-Heerenberg
Situatie Stadspark ’s Heerenberg – bouwkavels

Kavel 1 |Willem Schuurmanlaan 39 B

Kavelopp. 451 m² – Verkoopprijs € 129.300,- k.k.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Rosendaal Makelaars
Stadsplein 75 | 7041 JE ‘s-Heerenberg
T   0314-66 88 44
E   info@rosendaalmakelaars.nl

Vogelvluchtimpressie

Waarom ’s-Heerenbergers in ’s-Heerenberg wonen

Bewoners van ’s-Heerenberg weten precies uit te leggen waarom zij in ’s-Heerenberg wonen. Het is een prettige kleine stad met stadse voorzieningen, maar met een dorps karakter. De meeste gezichten komen op z’n minst bekend voor en buren ken je gewoon bij naam. De stad kent dan ook een rijk verenigingsleven. In de zomer trekt ’s-Heerenberg toeristen en dagjesmensen vanwege de schat aan cultuur en natuur. Naast historische panden en kerken is Huis Bergh met een belangrijke kunstverzameling een grote trekpleister. Parkbos De Plantage en het heuvelachtige Montferland brengen de natuur heel dichtbij. Wie van gezellig winkelen en leuke terrasjes bezoeken houdt is op de goede plek. ’s-Heerenberg heeft veel te bieden!
’s-Heerenberg ligt direct aan de Duitse grens, maakt deel uit van de gemeente Montferland en is uitstekend bereikbaar. Grotere plaatsen in de omgeving zijn Doetinchem (15 km), Arnhem (30 km) en Emmerich am Rhein in Duitsland (6,5 km).

Park en centrum naast de deur

Op een prachtige locatie aan de Parklaan achter Gouden Handen en het vernieuwde stadspark is Stadspark ’s-Heerenberg gerealiseerd: een karakteristiek, knus hofje met ruimte voor appartementen, hoekwoningen, tussenwoningen, halfvrijstaande woningen en bouwkavels geschikt voor vrijstaande woningen. Via Woningstichting Bergh worden 16 hoek- en tussenwoningen verhuurd. Een buitengewoon mooie plek aan de rand van het centrum van ‘s-Heerenberg, op loopafstand van winkels, kroegjes, de bibliotheek en andere voorzieningen.

Karaktervolle, kwalitatieve woningen

Het appartementengebouw vormt de uitnodigende entree van het hofje en zorgt voor de samenhang hiervan. Het is een bijzonder drielaags gebouw voor maximaal 7 appartementen, met kap en een origineel torentje. Er worden maximaal zeven appartementen gerealiseerd. De comfortabele woningen zijn ruim van opzet en beschikken over een berging of garage. Door de variëteit aan gevels en de stoere afwerking met muurankers, rollagen en zinken goten, heeft elke woning een eigen karakter. Vanuit het hofje gezien zijn de gevels van de woningen wit, terwijl het aangezicht vanaf de straatkant rood is. Stadspark ‘s-Heerenberg is ideaal voor wie origineel wil wonen op een locatie die zijn gelijke niet kent.

De zon in de tuin

Naast de binnentuin, waarin kinderen kunnen spelen en bewoners kunnen barbecueën of relaxen, beschikken de woningen over een eigen tuin. Bijna alle tuinen liggen op het zuiden. Heerlijk om te genieten van de zon. Grote puien en raampartijen aan de zuidzijde van de woningen maken het bovendien lekker licht binnen. De afscheiding van de tuinen met de openbare ruimte wordt deels gevormd door een ‘kloostermuur’.

Een hofje met karakter

Het authentieke ontwerp van Stadspark ’s-Heerenberg is geïnspireerd door de oorspronkelijke begijnhofjes en de kloostertuin van Don Rua die hier vroeger lagen. Harmonische Architectuur uit Voorstonden heeft dit plan haar bijzonder aantrekkelijke uiterlijk gegeven. Een romantische sfeer komt tot leven door mooie details in het woonhofje met binnentuin die deels ommuurd wordt. De originele – inmiddels gesloopte Mariakapel – heeft een nieuwe plek in de binnentuin. Een bijzondere plaats om elkaar te ontmoeten of juist als plekje om je terug te trekken voor rust en reflectie.

Bijzondere woningbenaming

De woningen en het appartementengebouw zijn vernoemd naar de heuvels van het Bergherbos waaraan
‘s-Heerenberg ligt: Rijsberg, Keurvorstenheuvel, Peeskesbult, Hulzenberg en Mengelenberg. De heuvelrug ontstond ongeveer tweehonderdduizend jaar geleden tijdens de voorlaatste ijstijd. De ijsmassa stuwde de grond voor zich uit en schiep een schitterende stuwwal met heuvels die veel te bieden hebben. Een plek met veel historie en unieke gevarieerde landschappen, die rijk is aan bijzondere planten en dieren.

Financiële zekerheid, belangrijker dan ooit

Meer dan ooit wil je bij de aankoop van een huis een verantwoorde investering doen. Daarom doen alle betrokken partijen – gemeente, projectontwikkelaar en architect – er alles aan om die verantwoorde investering waar te maken. De uitstekende locatie van Stadspark ’s-Heerenberg en de unieke stijl van het hofje dat in de omgeving past dragen daar in de eerste plaats aan bij. Voeg daarbij flexibiliteit in uitbreidingsmogelijkheden en indelingsvarianten, een degelijke energiezuinige bouw en de kwaliteit van de gebruikte materialen. En niet in de laatste plaats biedt de Woningborg-garantie een afbouwgarantie. Onze betrouwbare partner in bankzaken – Rabobank Graafschap-Zuid – is je graag van dienst bij het afsluiten van een bij jouw passende en verantwoorde hypotheek.


Individuele woonwensen zijn altijd bespreekbaar!

Voor actuele informatie neem je contact op met onze makelaar.


2 Bouwkavels 

Situatie Stadspark 's-Heerenberg
Situatie Stadspark ’s Heerenberg – bouwkavels

Kavel 1 |Willem Schuurmanlaan 39 B

Kavelopp. 451 m² – Verkoopprijs € 129.300,- k.k.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Rosendaal Makelaars
Stadsplein 75 | 7041 JE ‘s-Heerenberg
T   0314-66 88 44
E   info@rosendaalmakelaars.nl

Voor nadere informatie over Stadspark ‘s-Heerenberg kun je contact opnemen met:

Rosendaal Makelaars
Stadsplein 75
7041 JE ‘s-Heerenberg
T 0314-668844Aanhef Dhr.Mvr.
Voorletters *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres *
Mobiel *
Telefoon *
Bericht *
captcha
* Verplichte velden