Victoria

Haarsteeg

Aangenaam…Victoria!

Tussen de Mommersteeg en de Kavelingweg in Haarsteeg wordt op dit moment nieuwbouwplan Victoria Haarsteeg gerealiseerd. Een moderne en ruim opgezette nieuwbouwwijk die in meerdere fases gebouwd zal worden. De wijk omvat 161 nieuwbouwwoningen die geschikt zijn voor zowel starters als jonge gezinnen, families en senioren. Van rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande woningen; allemaal met die fraaie karakteristieken van de jaren dertig. Van de eerste 50 woningen van Victoria Haarsteeg worden de laatste woningen binnenkort opgeleverd.

Deelplan 2 in verkoop!

Ook het tweede deelplan is goed ontvangen, vele woningen zijn al verkocht en de meeste overige staan onder optie. Daarom is gekozen om nog meer woningen toe te voegen aan dit deelplan. Bekijk ze snel via de woningaanbod pagina. Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar!

Victoria is ruim van opzet, heeft voldoende speelplekken voor kinderen en biedt een weids uitzicht op het Brabantse polderlandschap met veel groen. Woon je in Haarsteeg dan krijg je het beste van twee werelden: dorpse rust, een sfeervol en karakteristiek straatbeeld met onder andere prachtige boerderijen en landelijke ruimte, terwijl je op geringe afstand in naburig Vlijmen alles vindt wat je aan voorzieningen nodig hebt. In 15 autominuten sta je in hartje Den Bosch, waar je het goede Brabantse leven kunt proeven. Je woont bovendien heel centraal, want de nabijgelegen A59 verbindt je in een mum van tijd met alle windstreken van het land.

 

Meer weten over dit project? Kijk op www.victoriahaarsteeg.nl.

 

V.o.f. Victoria Haarsteeg is een samenwerkingsverband tussen Jansen Bouwontwikkeling B.V. en KlokGroep B.V.

Woningtypes

Previous Next

Locatie