Wijchen – de Boskamers Fase 3

Verkocht

Natuurlijk … de Boskamers!

Een ideale woonomgeving is voor de meeste mensen het synoniem voor ruimte, rust en gemak. In het bosrijke gebied waarin de Boskamers ligt vindt u dat in overvloed. Leven in evenwicht, natuurlijk… de Boskamers!

De Boskamers geeft termen als vrij gelegen of gelegen in een groene omgeving een extra dimensie. Ruimte, rust en natuur zijn typeringen die bij uitstek van toepassing zijn op de Boskamers. U ervaart hier veel ruimte, zowel binnen als buiten. Grote raampartijen verzekeren u van veel daglicht en zittend op het balkon voelt u zich één met de natuur. Je woont hier 4 seizoenen mooi! U geniet optimaal van het uitzicht op het omliggende bos, van de vele vogels en… wie weet spot u zelfs een jonge das die voor het eerst de burcht, die in het bos verscholen ligt, verlaat. In drie ‘boskamers’ worden 35 wooneenheden gerealiseerd, die optimaal in de groene ruimte passen. Elk met veel vrijheid om individuele woonwensen te vervullen.

In Fase 3 – de laatste fase van de Boskamers, worden 9 bosappartementen in diverse types in de derde boskamer – Hazenleger – gerealiseerd, met toepassing van duurzame materialen en pv-panelen. 6 zeer ruime bosappartementen, 2 royale penthouses en 1 luxe, ruim en uiterst verrassend drielaags bosappartement maken dit unieke woningbouwplan compleet. De bijzondere en karakteristieke architectuur van de woningen en appartementen uit de twee eerdere fases wordt opnieuw bijzonder mooi toegepast waardoor de Boskamers naast diversiteit ook eenheid uitstraalt. Het aangelegde natuurgebied is opengesteld voor wandelaars en fietsers.

De Boskamers Fase 3 wordt momenteel gebouwd door Bouwbedrijf Sleenhoff B.V. uit Wijchen.

de_boskamers3_alverna_vogelvluchtfoto
Vogelvlucht van de Boskamers

Mooi wonen in Alverna|Wijchen

Dat Wijchen in het land van Maas en Waal mooi is dat wisten wij natuurlijk al. Wil je ook een goed beeld krijgen bij deze mooie gemeente waartoe Alverna/de Boskamers hoort? Kijk dan eens naar Mooi Wijchen in beeld en geluid… 

Uitvoering

Bouwbedrijf Sleenhoff B.V.

Vijverlaan 4
6602 CX  Wijchen

T   024 – 641 25 23
E   info@sleenhoffbouw.nl

Architect

Harmonische Architectuur

Voorsterweg 139
6971 KD  Voorstonden

T   0575 – 47 63 70
E   bureau@harmonischearchitectuur.com