Wijk en Aalburg – Oud Spijk

In verkoop

Waterrijk wonen … in Wijk en Aalburg

Plan Oud Spijk in Wijk en Aalburg – direct gelegen achter de Maasdijk in buurtschap Spijk in Wijk en Aalburg – biedt ruim en rustig wonen nabij het water in een landelijke setting die aangenaam dicht bij het centrum ligt en waar alle direct te wensen voorzieningen voorhanden zijn. Wonen in Oud Spijk geeft een rijk gevoel door de prettige mix van rust, ruimte, water, groen en voorzieningen: hier wil je graag thuiskomen!

De ligging aan Den Oudert en Spijk, onder aan de prachtig gelegen Maasdijk die romantisch slingert langs de afgedamde Maas, is uniek. De naam Oud Spijk refereert naar de straatnamen ‘Den Oudert’ en ‘Spijk’, met een knipoog naar de oude timmerfabriek die op de planlocatie heeft gestaan.

Nog 1 bouwkavel beschikbaar…

Jansen Bouwontwikkeling biedt bouwkavels aan op ruime tot riante percelen. De kavels zijn zeer ruim tot royaal te noemen, van ca. 500 m² tot wel ca. 1.030 m²! De prijzen variëren tussen
€ 125.000,- tot € 230.000,- v.o.n. Ook is het eventueel mogelijk er zelf een door ons voor dit plan ontworpen woning te realiseren.

Er is nog 1 riant bouwkavel van ca. 1.000 m² aan Den Oudert beschikbaar, vlak onder de Maasdijk: bouwnummer 8. Heb je interesse? De Makelaars van Altena in Wijk en Aalburg vertellen je er meer over. Binnenlopen is net zo prettig, ze zijn te vinden aan de Bergstraat 9 in Wijk en Aalburg.

Plan Oud Spijk tussen de Maasdijk, den Oudert en Spijk in vogelvlucht

Waterrijk wonen … in Wijk en Aalburg

Plan Oud Spijk in Wijk en Aalburg – direct gelegen achter de Maasdijk in buurtschap Spijk in Wijk en Aalburg – biedt ruim en rustig wonen nabij het water in een landelijke setting die aangenaam dicht bij het centrum ligt en waar alle direct te wensen voorzieningen voorhanden zijn. Wonen in Oud Spijk geeft een rijk gevoel door de prettige mix van rust, ruimte, water, groen en voorzieningen: hier wil je graag thuiskomen!

Oud Spijk ligt ten noordwesten van de kern van Wijk en Aalburg, op steenworp afstand van de Afgedamde Maas die de Maas en de Waal verbindt. Je woont er prachtig, omringd door landerijen en dicht bij het water dat vier seizoenen rond mooi en boeiend is. Wijk en Aalburg heeft alle wenselijke voorzieningen die je in het dagelijkse leven nodig hebt en heeft prima ontsluitingen om snel te komen waar je wil zijn.

Jansen Bouwontwikkeling realiseert 8 woningen op ruime tot riante percelen. De 4 halfvrijstaande woningen en 4 vrijstaande woningen met zwarte gepotdekselde garages passen qua uitstraling uitstekend in de landelijke omgeving. Oud Spijk biedt veel ruimte, veel variatie en veel keuzemogelijkheden! De ligging aan Den Oudert en Spijk, onder aan de prachtig gelegen Maasdijk die romantisch slingert langs de afgedamde Maas, is uniek. De naam Oud Spijk refereert naar de straatnamen ‘Den Oudert’ en ‘Spijk’, met en knipoog naar de oude timmerfabriek die op de planlocatie heeft gestaan.

Tussen de rivieren en de landerijen

Wijk en Aalburg, een mooi dorp in de gemeente Aalburg, is een plek waar het goed toeven is. Het ligt prachtig aan de Afgedamde Maas, die fraai slingert langs het Land van Heusden en Altena van de Maas naar de Waal. In de omgeving vind je een mooi landelijk gebied met uitgestrekte akkers en aan de rivierzijde liggen prachtige uiterwaarden. Met 6.300 inwoners is dit dorp het centrum van de gemeente Aalburg, waarvan ook de dorpen Babyloniënbroek, Drongelen, Eethen, Genderen, Meeuwen en Veen deel uitmaken. Aalburg telt met alle dorpen samen ca. 13.000 inwoners.

Wijk en Aalburg heeft een centrumfunctie voor de gemeente Aalburg. Of het nu gaat om winkels, supermarkten, basis-, middelbaar en beroepsonderwijs, kinderdagopvang, (medische) zorgvoorzieningen of sportieve en recreatieve voorzieningen. En natuurlijk is er de jachthaven, een fijne plek om zeilend of op de motor uit te varen of gewoon te kijken naar wat er allemaal op en rond het water gebeurt. Het lokale wegennet brengt je snel per auto of per bus naar de omliggende plaatsen en met een kleine 25 autominuten zit je in het oergezellige centrum van bourgondisch ’s-Hertogenbosch.

Tijd voor vrije tijd …

In Wijk en Aalburg voel je je thuis, vanaf de eerste dag. Aan de markt, in de kern van ‘Wijk’ kun je terecht in een modern winkelcentrum met een gevarieerd aanbod aan plaatselijke en landelijk bekende winkels. Elke dinsdag wordt een grote weekmarkt gehouden, die bekend staat als de grootste markt in het Land van Heusden en Altena.

Wil je lekker sporten dan is er in het dorp en in de nabije dorpen meer dan voldoende te doen. Je kunt terecht in multifunctioneel ontmoetings- en sportcentrum d’Alburcht en bij veel verenigingen met uiteenlopend aanbod: voetbal, tennis, volleybal, basketbal, gymnastiek, badminton, paardensport, karten en natuurlijk niet te vergeten: water- en hengelsport. De Wijkse Zeilvereniging Trident in de gelijknamige jachthaven biedt watersportplezier voor iedereen. Wil je wandelen of fietsen dan kun je heel wat mooie kilometertjes maken door de landerijen en langs de uiterwaarden. Hou je het graag rustig dan kun je bij een vereniging een potje schaken of biljarten en voor meer leven in de brouwerij en een portie muziek ga je naar Brassband Oefening en Uitspanning.

Ook diverse dichtbijliggende grotere plaatsen, zoals het mooie Heusden en de gemoedelijke en gezellige stad ’s-Hertogenbosch, bieden meer dan genoeg mogelijkheden om prettig te vertoeven. Hier vind je de leukste terrasjes, restaurants en uitgaansgelegenheden, maar ook van alles op het gebied van kunst, cultuur en sport.


Individuele woonwensen zijn altijd bespreekbaar!

Voor actuele informatie neem je contact op met onze makelaar.


BOUWKAVELS – nog 1 bouwkavel te koop!

Bouwen op een eigen kavel in plan Oud Spijk is erg in trek. Voor mensen die graag zelf bouwen is het nu ook mogelijk om een bouwkavel te kopen. De kavels zijn zeer ruim tot royaal te noemen, van ca. 500 m² tot wel ca. 1.030 m²! De prijzen variëren tussen € 125.000,- tot
€ 230.000,- v.o.n. Ook is het eventueel mogelijk er zelf een door ons voor dit plan ontworpen woning te realiseren. De makelaar vertelt u daar meer over.

Prijzen vanaf € 125.000,- v.o.n. | Perceelsoppervlaktes vanaf ca. 500 m²

Bouwkavels 1 t/m 7 | VERKOCHT!
Bouwkavel 8 | BESCHIKBAAR

 

Wil je ook graag waterrijk en tegelijk ook prachtig landelijk wonen in plan Oud Spijk in Wijk en Aalburg? Neem dan contact op met:

De Makelaars van Altena
Bergstraat 49
4261 BW Wijk en Aalburg
T  0416 – 69 69 66

 Aanhef Dhr.Mvr.
Voorletters *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres *
Mobiel *
Telefoon *
Bericht *
captcha
* Verplichte velden