Start bouw Plakse Wei is begonnen!

25/10/2019

Door het aansluiten van de groene stekker gaven Helga Witjes (wethouder van Gemeente Lingewaard), Hanke Struik (bestuurder van Waardwonen), Jeroen Jeukens en Luc Peters (resp. directeur en projectmanager bij Jansen Bouwontwikkeling) woensdag 23 oktober jl. het startsein voor de bouw van het eerste gasloze nieuwbouwplan in Lingewaard, de Plakse Wei. Na de officiële gelegenheid kregen de nieuwe bewoners en hun kinderen de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Onder het genot van een hapje en drankje zijn hierbij de eerste buurtinitiatieven en nieuwe vriendschappen al ontstaan! Daarmee kijken wij terug op een fijne en mooie herfstdag!

De groene stekker voor het gasloze project werd officieel aangesloten.

Een nieuwbouwplan met veel diversiteit
Jansen Bouwontwikkeling B.V. ontwikkelde totaal 61 woningen met een landelijke mix van rijwoningen, gevarieerde tweekappers, seniorenwoningen, patiobungalows en vrijstaande woningen. Kopers krijgen veel ruimte om eigen ideeën in te brengen. Door de realisatie van twaalf huurwoningen voor Waardwonen, krijgt dit plan nog meer diversiteit. Naast woningen worden in plan Plakse Wei ook bouw-kavels aangeboden. Kopers, omwonenden en overige betrokken partijen waren bij de feestelijke start van de bouw aanwezig.

Al bij de inloopavond in februari 2016 en de start van de verkoop afgelopen maart was plan Plakse Wei erg in trek. De ontwerpen van architect Visser & Bouwman B.V. uit `s-Hertogenbosch werden in een mum van tijd verkocht. De bouwlocatie is bouwrijp gemaakt en ingericht waardoor inmiddels gestart is met de bouw. Het woningbouwplan, dat deels aan de Plakselaan en deels aan De Plak zal liggen, wordt gebouwd door Muller Bouw B.V. uit Oss.

Bouwkavels
Er zijn nog een klein aantal bouwkavels beschikbaar.
Mocht u hier meer informatie over willen, neemt u dan contact op met Hermsen Garantiemakelaars.