Den Bogerd Fase 4 in zicht!

25/01/2019

Terwijl Alphons Coolen inmiddels is gestart met het aanbrengen van de funderingspalen voor de woningen van Fase 3, wordt alweer druk getekend voor Fase 4! Voor deze fase komen de ontwerpen van de hand van Marquart Architecten B.V. uit Raamsdonksveer. De sfeer van dit plandeel met ca. 38 woningen is wederom aantrekkelijk. Zodra we beeldmateriaal hebben laten we je meer zien!

Situatie Fase 4 Den Bogerd Udenhout

Zoals je op het situatiekaartje kunt zien ligt Fase 4 in plandeel
De Singels, het middelste deel van het plangebied, ten noorden van Fase 3. We realiseren er hoek- en rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. De vrijstaande woningen liggen straks schitterend met de achtertuinen aan Park Ter Roomley. Een ware luxe. Wanneer de verkoop van Fase 4 start? Wij hebben op dit moment een datum vóór de zomervakantie op het netvlies. Heb je nu al interesse in Fase 4 en wil je op de hoogte gehouden worden van de voortgang? Laat het onze makelaars dan alvast even weten. Zij informeren je meteen zodra de verkoop start.

Voortgang in De Lanen

In deelgebied De Lanen worden de laatste afrondende werkzaamheden verricht. De openbare ruimte bij de opgeleverde woningen aan de Winkelakker is in de afgelopen maanden gerealiseerd. Zodra de laatste tweekappers in dit deelgebied zijn opgeleverd verwachten we in het tweede kwartaal van 2019 ook de overige openbare ruimte woonrijp te kunnen maken.

Fase 3: nog 2 ruime tweekappers beschikbaar!

In deze fase zijn nog 2 tweekappers type C (bouwnummers 3.21 en 3.26) – inclusief uitbouw aan de achtergevel – te koop. Wordt jij de blije eigenaar van één van deze heerlijke woningen op ruime percelen?

Tweekapper type C

Bouwnummer 3.21 incl. uitbouw van 2.40 m € 409.500,- v.o.n.
Bouwnummer 3.26 incl. uitbouw van 1.20 m € 404.000,- v.o.n.

Informeer gerust even bij de makelaars, zij helpen je graag verder.

Facebook

Naast onze website – kun je natuurlijk ook onze Facebookpagina volgen, net zo makkelijk voor de laatste updates!

Schrijf je nu in!

Je hebt de mogelijkheid om je voorkeur voor een woningtype aan te geven. Als je je inschrijft voor de voorinschrijving dan ontvang je de digitale verkoopinformatie zodra deze klaar is, nog voordat de verkoop start. Neem dus alvast contact op met één van onze makelaars of ga er even langs voor meer informatie en verkoopdocumentatie.

Makelaars

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368 5037 LG Tilburg
T 013 – 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

en

Lelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk
T 013 – 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com